Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Nuteistas piktavalis, Marijampolės policininkui siuntęs žeminančias ir nešvankias žinutes

Už pareigūno įžeidinėjimus SMS žinutėmis – piniginė bauda.
Marijampolės policija
Marijampolės policija / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Teismas pripažino asmenį kaltu padarius LR Administracinių nusižengimų kodekso 508 str. numatytą pažeidimą ir skyrė 90 eurų baudą, penktadienį praneša Marijampolės apskrities policija.

Bauda skirta už tai, kad asmuo socialiniame tinkle „Facebook", oficialioje Marijampolės apskrities VPK paskyroje, kurioje buvo patalpintas skelbimas su prašymu atpažinti įtariamuosius asmenis bei nurodyti policijos pareigūno tarnybiniai stacionariojo ir mobiliojo telefonų numeriai, rašinėjo policijos pareigūno garbę ir orumą žeminančio turinio trumpąsias SMS žinutes su įvairiais necenzūriniais žodžiais ir nešvankiais pasiūlymais.

Socialiniame tinkle „Facebook" buvo patalpintas policijos prašymas atpažinti įtariamuosius, o piktavalis skelbiamu pareigūnu telefonu siuntė bjaurias žinutes.

Policijos pareigūnus, sąžiningai vykdančius savo pareigas, gina įstatymai. Jų apsaugą Marijampolės apskrities VPK įgyvendina Imuniteto ir vidaus tyrimų skyrius, pažymima pranešime. Teigiama, kad į bet kokį mėginimą nusikalstamai paveikti policijos pareigūnus kiekvienu atveju bus reaguojama nedelsiant ir principingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius