Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nužudytos Šiaulių gimnazistės kūno dalių nesėkmingai ieškota sraigtasparniu

Prieš pusę mėnesio nužudytos Šiaulių gimnazistės palaikų dalių ieškota sraigtasparniu, tačiau nesėkmingai, praneša TV3 Žinios.
Šiauliai
Šiauliai

Istorijos pradžia

Pareigūnai teigia išnaudoję paskutines technines galimybes palaikų paieškai. Suimtos įtariamosios teigė, kad palaikų dalis mėtė ir į konteinerius, tačiau sąvartyne palaikų neaptikta. Dabar visi surasti palaikai bus perduoti artimiesiems palaidoti.

Šiaulių apygardos prokuratūra galutinai atmetė versiją, kad brutualus nusikaltimas buvo įvykdytas dėl meilės trikampio.

Pareigūnai sako, kad suimtos merginos nėra nuoširdžios, sunkina tyrimą ir vis bando suklaidinti pareigūnus.

Prokuratūra ketina kreiptis į teismą dėl psichiatrinės ekspertizės skyrimo dviem suimtoms 18-metėms šiaulietėms.

Bylos duomenimis, gimnazistė liepos 14-ąją, kaip įtariama, dviejų merginų bute buvo supjaustyta į gabalus. Jos kūno dalys sudėtos į maišelius ir paslėptos Šiaulių pramoninio rajono dykvietėje.

Pasak policijos, įtariamosios prisipažino bendramokslės kūną supjausčiusios gabalais, sudėjusios į maišus ir veždamos dviračiu juos išmėčiusios įvairiose vietose. Iš pradžių merginoms pasisekė pareigūnus suklaidinti. Policininkai tris dienas šakėmis rausė įvairias įtariamųjų nurodytas vietas, tačiau kūno dalių neaptiko. Pareigūnams talkino visos Lietuvos kinologai su savo augintiniais. Tik vėliau netoli nužudytosios gyvenamosios vietos, nuošalioje vietoje, tarp Aukštabalio ir Liejyklos gatvių esančiuose krūmuose, rasta dalis mergaitės palaikų.

Kol kas žinoma, kad nusikaltimo padarymo metu merginos nebuvo apsvaigusios nuo alkoholio, ar jos galėjo vartoti narkotikus, ekspertai tyrėjams dar neatsakė.

Byloje yra ir ketvirtas įtariamasis – 17-metis vaikinas, kuris galėjo žinoti apie įvykdytą žmogžudystę, tačiau policijai apie ją nepranešė. Merginos suimtos trims mėnesiams, vaikinui skirta švelnesnė kardomoji priemonė.

Viena sulaikytoji internete skelbėsi dievinanti skausmą ir mirtį. Kas pastūmėjo merginas į itin žiaurų nusikaltimą, tikimasi, atsakys psichiatrinė-psichologinė ekspertizė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius