Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nužudytosios V.Naruševičienės anyta: „D.Kedys turi psichikos problemų“

Ketvirtadienį Karmėlavos kapinėse palaidotos Violetos Naruševičienės anyta netiki Drąsiaus Kedžio viešai mestais kaltinimais, kad marti ir jos sesuo Laimutė Stankūnaitė galėjo sąvadauti pedofilams ir taip prisidėti prie 8-metės savo dukters bei 5-metės D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukrelės tvirkinimo.
Kaip įtariama, D.Kedžio nužudytos V.Naruševičienės anyta netiki marčiai ir jos seserei mestais kaltinimais.
Kaip įtariama, D.Kedžio nužudytos V.Naruševičienės anyta netiki marčiai ir jos seserei mestais kaltinimais. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tokie kaltinimai netelpa į jokius rėmus. Nesvarbu, kad jiems (D.Kedžiui ir L.Stankūnaitei – aut. past.) gyvenimas nesusiklostė. Tačiau taip kaltinti... Ne kiekviena jauna motina sugeba auginti savo vaiką idealiai. Pagyvenusi mama, 50-metė, ir tai gali padaryti kokią nors klaidą, o jauna. Netikiu, kad motina pardavinėjo savo dukrą“, – teigė laidotuvėse dalyvavusi V.Naruševičienės anyta.

Žurnalistams moteris tvirtino mananti, jog toks poelgis rodo, kad D.Kedys turi psichikos problemų. „Aš manau, kad jam tikrai ne viskas su psichika gerai. Bijau, kad Lietuvoje, kai dabar vyksta tokie dalykai, neišeitų, kad D.Kedys taip ir bus tautos didvyris, Tadas Blinda, lygintojas“, – sakė, kaip įtariama, D.Kedžio nužudytos moters anyta. Pašnekovė prasitarė bijanti, kad surastą D.Kedį ištrauks sesuo, dirbanti teisėja Kauno apygardos teisme: „Bijau, kad išeis taip, kad sesuo, kuri teismuose dirba, „padarys“ jį ligoniu. Pasėdės jis psichiatrijos ligoninėje 3 metus ir iš naujo sau gyvenimą kurs.“

Moteris nekomentavo, kodėl jos sūnus, nužudytosios vyras, ir anūkė nedalyvavo laidotuvėse. Pasak jos, jie su velione atsisveikino iš ryto laidojimo namuose. Juose ketvirtadienį ryte su nužudyta seserimi buvo leista atsisveikinti ir L.Stankūnaitei. Pareigūnų saugoma moteris į šarvojimo salę atėjo taip pat lydima apsaugos. Laidotuvėse jai nebuvo leista dalyvauti.

Ketvirtadienį taip pat buvo palaidotas, kaip įtariama, D.Kedžio pirmadienį nužudytas teisėjas Jonas Furmanavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius