Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžietė blefavo, kad turi ginklą ir panaudos jį prieš savo vyrą

Policija iškėlė baudžiamąją bylą 25 metų panevėžietei, kuri melagingai pranešė pareigūnams turinti ginklą ir esą ketinanti jį panaudoti prieš savo sutuoktinį.
Ginkluota dama
Asociatyvi iliustracija: ginkluota dama / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Kaip trečiadienį praneša Panevėžio apskrities VPK, 2017-01-24 apie 10.24 val. policijoje buvo gautas vienos jaunos moters (gim. 1991 m.), gyvenančios Panevėžyje, kad ji turi ir ketina panaudoti ginklą prieš vyrą, gyvenantį Panevėžio rajone.

Pareigūnai greitai išsiaiškino, kad šis pranešimas yra melagingas.

Už tai panevėžietei iškelta baudžiamoji byla pagal BK 236 straipsnį „Melagingas įskundimas ar pranešimas apie nebūtą nusikaltimą.“

Jo 1-oje dalyje rašoma, kad tas, kas melagingai įskundė įstaigai ar pareigūnui, turinčiam teisę pradėti baudžiamąjį persekiojimą, nekaltą asmenį kaip padariusį nusikalstamą veiką, jeigu dėl to šis asmuo pradėtas persekioti, arba pranešė apie žinomai nebūtą sunkų ar labai sunkų nusikaltimą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius