Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone vėjo išverstas medis krito ant važiuojančio „Volvo“ ir suknežino stogą

Sekmadienio vakarą į Panevėžio rajone esantį Šeškų kaimą skubėjo visos specialiosios tarnybos. Gautas pranešimas, kad ant automobilio nuvirto medis, gali būti prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai, ugniagesiai ir medikai lengviau atsikvėpė. Žmonės nebuvo prispausti, nors visureigio stogas atrodė ypač sulamdytas.

Greitoji medicinos pagalba į ligoninę išsivežė „Volvo XC60“ vairuotoją. Vyrą kiek apsaugojo oro pagalvės, saugos diržas ir tvirta automobilio konstrukcija.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Ugniagesiams teko pašalinti kelią užtvėrusį didžiulį medį, kuris, kaip paaiškėjo, nuvirto ant važiuojančio visureigio. Medis krito tiesiai ant automobilio. Po smūgio vairuotojas nebesuvaldė „Volvo“ ir nulėkė į griovį.

Ugniagesiai benzininiais pjūklais supjaustė storą medį ir pabandė „Volvo“ ištraukti ant kelio. Tačiau netrukus šį darbą perėmė atskubėjęs techninės pagalbos kelyje darbuotojas. Jis aplamdytą „Volvo“ sugrąžino ant kelio. Automobilis buvo išvežtas ant platformos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Automobilis buvo draustas tik civilinės atsakomybės draudimu, tad vairuotojui gali tekti susitaikyti su nuostoliais arba kreiptis į rajono savivaldybę – formalią medžio savininkę ir prašyti kompensuoti patirtą žalą.

Nuvirtęs medis vėjo buvo išrautas su visomis šaknimis, o paskui lūžo ir sutrešęs kamienas.

Ligoninėje paaiškės, kokius sužalojimus patyrė „Volvo XC60“ vairuotojas. Avarijos aplinkybes tiria Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius