Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Raseinių rajone žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 41 gaisrą ir atliko 13 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre trečiadienį žuvo vienas žmogus.
Dega namo stogas
Dega namo stogas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis gaisras trečiadienį vėlai vakare kilo Raseinių rajono Ilgižių Trečiajame kaime, kur užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, rąstinis namas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, o gaisravietėje buvo rastas apdegęs 46 metų vyro kūnas. Nuo ugnies buvo išsaugoti dar 4 šalia stovintys pastatai. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Štai praėjusią naktį Vilniuje, A.Kojelavičiaus gatvėje užsidegė vieno aukšto gyvenamasis namas su palėpe. Gaisro metu išdegė išdegė kambarys ir koridorius, nudegė dalis stogo, apdegė lauko sienos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Taip pat praėjusią naktį Šakių rajono Sutkiškių kaime, kaip įtariama, buvo padegtas šiuo metu nenaudojamas namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas ir dalis perdengimo, išdegė pastato vidus. Nuo ugnies buvo apgintas netoli esantis ūkinis pastatas.

Trečiadienį vakare Kauno rajono Vilkijos miestelyje Tulpių gatvėje irgi buvo padegtos daugiabučio namo buto durys. Ugnį laiku pastebėjo ir užgesino patys namo gyventojai. Priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos į šį gaisrą nebuvo kviestos.

Trečiadienį po pietų Pasvalio rajono Joniškėlio kaime užsiliepsnojo didelė šiuo metu nenaudojama ferma. Gaisrui likviduoti buvo nusiųsti 8 ugniagesių automobiliai, nuo atviro vandens telkinio nutiestos 3 magistralinės vandens linijos, sudaryti du darbo barai. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, išdegė mūrinio statinio vidus. Gaisro priežastys tiriamos.

Pirmasis gaisras šiemet Šilutės rajone kilo trečiadienį vakare Berciškės kaime, kur užsidegė rąstinė pirtis. Ugnis nudegino pastato stogą, pradegė perdengimas, apdegė ir pirties sienos. O Jurbarko ugniagesiai pirmąjį šiemet degantį pastatą gesino Apšriūtų kaime. Čia užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė dviejų pastato dalių stogas, sudegė medinė daržinė ir joje buvęs šienas. Mūrinė pastato dalis buvo išsaugota. Gaisro priežastis irgi aiškinama.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir 6 automobilius. Trys iš jų liepsnojo šią naktį Kauno rajone, Panevėžyje ir Rokiškyje.

Šalčininkų ugniagesiai trečiadienį Gudelių kaime iš Gaujos upės ištraukė nuskendusio 60-mečio vyro kūną, o Trakų gelbėtojai Trakuose nuo cerkvės varpinės nukėlė susižalojusį 30-metį vyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius