Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šventes Vilniaus policija iš girtos moters paėmė 8 mėnesių kūdikį, gaudė vagis ir plėšikus

Vilniaus policija informuoja, kad per šventes darbo policijos patruliams netrūko. Iš visiškai girtos moters pareigūnai paėmė 8 mėnesių kūdikį, patruliai gaudė vagis ir plėšikus.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, antradienį apie 20.40 val. Vilniuje, Panevėžio g. policijos patruliai pastebėjo moterį, šalia kurios buvo apvirtęs vaiko vežimėlis ir iškritęs kūdikis. Pasiūlę savo pagalbą, pareigūnai pajuto nuo moters sklindantį stiprų alkoholio kvapą, išgirdo nerišlia kalba beriamus keiksmus.

Kartu su 1986 m. gimusia N.F. į netoliese esančius jos namus nuvykę patruliai iškart pastebėjo, kad namuose girtaujama, netvarkinga, mėtosi tušti alaus buteliai; atvykusius pasitiko akivaizdžiai neblaivus N.F. sugyventinis S.L.

Pareigūnams neliko abejonių, kad palikti 8 mėn. kūdikio su girtais tėvais negalima, todėl buvo iškviesta GMP brigada ir kitas policijos patrulių ekipažas. Be to, grįžusi namo, moteris pradėjo elgtis vis agresyviau, todėl buvo surakinta antrankiais ir pristatyta į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.

Vasario 14 d., apie 0.10 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą apie tai, kad Vilniuje, Vydūno g., du nuo stoviniavusių vaikinų būrelio atsiskyrę jaunuoliai iš praeivio – 1995 m. gimusio A.R.V. – atėmė mobiliojo ryšio telefoną ir piniginę su dokumentais.

Nukentėjusysis tiksliai apibūdino susidorojimu jam grasinusių užpuolikų požymius, todėl patruliai nedelsdami pradėjo intensyvią įtariamųjų paiešką, kurios metu nustatė dar vieną tų pačių plėšikų auką – 1952 m., gimusį V.Š., kuris dėl užpuolimo metu patirto galvos sumušimo buvo nuvežtas į ligoninę.

Netrukus, Priegliaus gatvėje pareigūnai pastebėjo keturis įtartinus vaikinus. Vienas jų – P.A. (gim. 1990 m.), išvydęs policijos patrulius į sniegą išmetė mobiliojo ryšio telefoną NOKIA.

Nukentėjusysis A.R.V. atpažino du užpuolikus ir du kitus, prieš apiplėšimą kartu su įtariamaisiais besibūriavusius vaikinus.

Sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto septintąjį policijos komisariatą: P.A., V.M. (gim. 1989 m.), K.S. (gim. 1992 m.) ir A.N. (gim. 1989 m.). Nustatyti įvykio liudininkai, vyksta ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 2.25 val. Vilniuje, I.Kanto al. esančiame bute kilo gaisras. Pirmieji į įvykio vietą atvykę Patrulių rinktinės pareigūnai iš buto išvedė apie 60 metų neįgaliąją, apsinuodijusią dūmais buto šeimininkę, kuri perduota medikų globon. Neleisdami gaisrui plisti name, patruliai gesino liepsnojantį butą, kol atvyko Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Vasario 13 d. apie 22.10 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Konarskio g. pašalinis asmuo įsibrovė į svetimą automobilį. Atvykę į įvykio vietą, policijos patruliai pamatė, kad išdaužtas automobilio Mitsubishi langas ir pagrobta magnetola.

Žinodami vagies požymius, S.Konarskio g. pareigūnai pastebėjo įtartiną vaikiną, kuris ėmė bėgti ir išmetė peilį bei žirkles.

Sulaikius A.T. (gim. 1982 m.), pas jį rasta magnetola BLAUPUNKT, tačiau iš kur ją gavęs sulaikytasis negalėjo paaiškinti. Magnetolą vėliau atpažino jos savininkė. A.T. pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, vyksta ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius