Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilietiško asmens Klaipėdoje sustabdyta girtutėlė vairuotoja net nesugebėjo įpūsti į alkoholio matuoklį

Šeštadienį Klaipėdoje pilietiškas asmuo sustabdė girtutėlę prie vairo sėdusią moterį. Sulaikyta policijos pareigūnų ji net nesugebėjo įpūsti į alkoholio matuoklį.
Gegužės 22 d. rytinis policijos reidas Vilniuje
Alkotesteris/ Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Klaipėdos apskrities policija, šeštadienį apie 15.30 valandą gautas pranešimas, kad Klaipėdos Vilniaus plente pavojingai po kelią manevruoja automobilis „Nissan Note“, galimai vairuotoja yra neblaivi.

Automobilis važiavo link Šilutės plento. 1984 metais gimęs pranešėjas nusprendė rizikuoti ir pats sustabdė galimai girtą vairuotoją – jis užkirto jai kelią. „Nissan“ buvo sustabdytas Vilniaus ir Šilutės plento sankryžoje.

Nuvykę į įvykio vietą, pareigūnai nustatė, kad mašiną vairavo 1967 metais gimusi moteris, kuri buvo akivaizdžiai neblaivi, nuo jos sklido stiprus alkoholio kvapas, moteris nesiorientavo aplinkoje, elgėsi neadekvačiai.

Dėl girtumo alkoholio kiekio matuokliu pasitikrinti blaivumo ji nesugebėjo.

Medicininės apžiūros metu moteriai buvo nustatytas sunkus – 2,84 prom., girtumas.

Dar vienas girtas vairuotojas šeštadienį apie vidurdienį buvo sustabdytas kelyje Dovilai – Baičiai, ties 0,6 km. 1976 metais gimusiam „Renault Megane Scenic“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,64 prom.). Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Trys girti prie vairo sėdę Kelių eismo taisyklių pažeidėjai buvo pričiupti ir Telšių apskrities policijos. Penktadienį apie 21.34 valandą Mažeikių rajono kelyje Mažeikiai–Kuršėnai buvo sustabdytas automobilis „Renault Espace“, kurio 1964 metais gimusiam vairuotojui nustatytas 2,06 promilės girtumas.

Kovo 24 dieną apie 9.51 valandą Telšių Luokės gatvėje sustabdytas automobilis „Audi A3“, kurį vairavo neblaivi (nustatytas 2,33 promilės girtumas) 1999 metais gimusi vairuotoja.

Kiek anksčiau tą pačią dieną, 6.06 valandą, Mažeikių rajono Kalnėnų kaime sustabdytas automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo neblaivus (nustatytas 1,56 promilės girtumas) 1999 metais gimęs vairuotojas.

Dėl visų šių pažeidimų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius