-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio eismo įvykiuose – dviračio ir motociklo vairuotojai, pėstieji ir girtas senjoras

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, balandžio 15-ąją, pirmadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 13 žmonių. Tarp sužeistųjų – vienas nepilnametis, 8 metų pėsčiasis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Pirmadienio ryte, 7.26 val., Vilniuje, A.P. Kavoliuko g., į važiuojamąją kelio dalį nenustatytoje vietoje įbėgo 8 metų berniukas, kuris buvo partrenktas važiavusiu automobiliu „BMW X5“. Sužeistas nepilnametis buvo pristatytas į ligoninę.

8.04 val., Vilniuje, Liepkalnio ir Dunojaus g. sankryžoje, automobiliu „Volkswagen Passat“ buvo partrenktas per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavęs 26 m. vyras, kuris dėl patirtų sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

8.30 val., Prienų r. sav., Šaltupio k., krašto kelyje Kaunas–Prienai–Alytus, 22 m. vairuotojas, automobiliu „Škoda Fabia“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu krovininiu automobiliu „Mercedes Benz Sprinter“, kurį vairavo 62 m. vyro., pastarajam buvo nustatytas 0,11 prom. neblaivumas. Įvykio metu buvo sužeistas „Škodos“ vairuotojas, kuris dėl patirtų daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninę.

8.50 val., Šilalėje, Lokystos g., prieš sankryžą esančioje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 65 m. moteris, kuris dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

9.14 val., Kaišiadorių r., Žaslių mstl., Kaišiadorių g., iš šalutinio kelio, sukdamas į kairę, išvažiavo krovininis automobilis „MAN 18.232“, kurio 28 m. vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio lengvojo automobilio „Audi A3“, ir su jo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeista lengvąjį automobilį vairavusi 23 m. mergina, kuri gydoma ambulatoriškai, ir kartu važiavusi 47 m. keleivė, kuri paguldyta į ligoninę.

13.51 val., Telšių r., Dimaičių k., 18-metis vairuotojas kelyje su žvyro danga nesuvaldė vairuojamo automobilio „Volkswagen Rabbit“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Vienerių metų vairavimo stažą turintis jaunuolis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Vakare, 19.55 val., Kaune, Žemaičių g., 18-metis vaikinas, vairuodamas motociklą „Honda CBR”, kliudė į važiuojamąją kelio dalį nenustatytoje vietoje įžengusį 28 m. pėsčiąjį, kurs dėl patirtų sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

Taip pat vakare, 20.09 val., Pasvalio r., rajoniniame kelyje Valakėliai–Pušalotas, 82 m. senjoras, būdamas neblaivus, vairavo automobilį „Opel Astra“, kelyje su žvyro danga nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į pakelės medį ir apvirto. Sužeistas senjoras paguldytas į ligoninę, jam buvo nustatytas 0,73 prom. neblaivumas.

Per parą policija užregistravo 60 eismo įvykių, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, du eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Darbo dienos pabaigoje, 16.00 val., Kaune eismo įvykį sukėlusiam vairuotojui nustatytas 2,28 prom. girtumas, vėlai vakare, 22.13 val., eismo įvykį magistraliniame kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, eismo įvykį sukėlusiam vairuotojui buvo nustatytas 1,9 prom. girtumas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo eismo dalyvių prieššventiniu laikotarpiu ir pavasario švenčių metu susilaikyti nuo alkoholio vartojimo, nedalyvauti eisme apsvaigus. Saugokite savo ir artimųjų sveikatą ir gyvybę kelyje, o pastebėjus įtartinai vairuojantį, galimai neblaivų asmenį, skambinkite trumpuoju numeriu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius