Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po studenčių skambučio policijai Kaune plėšiko buvo ieškoma su šunimi ir vaizdo kameromis, įtariamasis sulaikytas

Kaune pareigūnai sulaikė vaikiną, kuris įtariamas iš moters pagrobęs grandinėlę. Plėšiko bruožus įsidėmėjusios šalia buvusios studentės pranešė policijai. Netrukus nepilnametis įtariamasis buvo sulaikytas.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienį apie 15.40 val. Kaune, Savanorių prospekte, viešojo transporto stotelėje, ant suoliuko sėdėjusi T.G. (gimusi 1957 m.) pajuto, kaip kažkas griebė ir nuo kaklo nutraukė geltono metalo grandinėlę su pakabuku. Tai padaręs jaunuolis pasileido bėgti. Padaryta 460 litų žala.

Moteris būtų praradusi savo turtą, jei ne pastabios Mykolo Romerio universiteto studentės, atliekančios praktiką Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinėje. Merginos, pamačiusios minėtą situaciją, įsiminė įtariamojo bruožus, jo pasitraukimo kryptį ir nedelsdamos apie tai pranešė policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK patruliai, gavę išsamios informacijos apie šio įvykio aplinkybes, nedelsdami blokavo įtariamojo atsitraukimo kelius, į pagalbą pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi, taip pat įtariamojo buvo ieškoma ir miesto stebėjimo kameromis. Netrukus 1996 m. gimęs įtariamasis buvo sulaikytas. Pas jį rasta ir nutraukta moters grandinėlė.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Nepilnametis uždarytas į areštinę.

Kauno apskrities VPK praneša, kad už tokį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius