Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pražudė godumas: kaunietis įkliuvo kai antrą kartą iš tos pačios parduotuvės pavogė alkoholinius gėrimus

Pirmadienį Kaune įžūlų alkoholinių gėrimų vagį sėkmė lydėjo tik kartą. Antrą kartą pavogti gėrimų jam nepavyko – vyras buvo sulaikytas.
Alkoholis
Alkoholis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno policija praneša, kad balandžio 29 d., apie 13.43 val. 28 m. pilietis D.V. Iš A.Baranausko gatvėje esančios parduotuvės paėmė 3 butelius viskio „Jack Daniels“ ir pasišalino nesumokėjęs. Padarytas žala 180 Lt.

Tą pačią dieną, apie 15 val. tas pats pilietis iš  tos pačios parduotuvės bandė pavogti dar 3 butelius brendžio „Torres“, kurio vertė 144 Lt. Vyras pasišalino nesumokėjęs už prekes, todėl buvo sulaikytas ir uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę. Kauno miesto Dainavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Dar dvi vagilės pirmadienį įkliuvo Karaliaus Mindaugo prospekte įsikūrusiame prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Apie 18.28 val. apsaugos darbuotojai sulaikė keturiasdešimtmetę R.P. ir 28 m. pilietę O.P., kurios įtariamos pavogusios drabužių už 2167,80 Lt. Įtariamosios uždarytos į Kauno apskrities policijos areštinę. Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius