-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekybos centre – keiksmais palydėti apsaugininko smūgiai panevėžiečiui

„Maxima“ parduotuvėje Panevėžyje nufilmuotas incidentas, kuomet apsaugos darbuotojas keikia ir talžo ant žemės sėdintį vyriškį. Kuo prekybos centro lankytojas užsitraukė tokią nemalonę, kol kas galima tik spėlioti. Aišku tik tiek, kad apsaugininkas jau atleistas.
5ccabbb40053cvideo_5ccabbababada
Įvykio įkarštyje

Apie šį vaizdo įrašą redakciją informavo vienas 15min skaitytojas. Jis teigė, kad įvykį filmavo kitas asmuo, tačiau mano, kad vaizdai netoleruotini, todėl turėtų būti paviešinti.

VIDEO: Užfiksuota, kaip Panevėžio „Maximoje“ apsaugininkas smurtauja prieš vyriškį

Teigiama, kad situacija užfiksuota gegužės 1 dieną Panevėžyje, Respublikos gatvėje 71 esančiame prekybos centre.

„Maxima“: šis kartas buvo išimtis

15min redakcija ketvirtadienį gavo bendrovės „Maxima“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorės Ernestos Dapkienės komentarą, kad nuo šiandienos šis įraše matomas apsaugininkas jau neteko darbo.

„Dėl situacijos labai apgailestaujame ir kliento bei kitų mūsų pirkėjų atsiprašome. Toks apsaugos darbuotojo elgesys mūsų įmonėje yra griežtai netoleruotinas. Vos įvykus šiam incidentui jis nuo pareigų buvo nušalintas, o šiandieną yra atleistas. Savo darbuotojus vertiname ir jais rūpinamės, tačiau tuo pačiu keliame jiems aukštus moralės ir elgesio standartus. Labai gaila, tačiau šis kartas buvo išimtis, kai darbuotojas smarkiai viršijo savo pareigybinių įgaliojimų ribas. Dėl susiklosčiusios situacijos dar kartą labai atsiprašome“, – teigiama kompanijos atstovės komentare.

Policija tikslina aplinkybes

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Rasa Meištė 15min informavo, kad bent kol kas į pareigūnus dėl šio įvykio niekas nesikreipė ir ikiteisminis tyrimas formaliai nėra atliekamas.

Į policiją dėl šio įvykio niekas dar nesikreipė.

Tačiau policininkai į šį atvejį nepažiūrėjo pro pirštus: kadangi įvykis yra nufilmuotas ir paviešintas feisbuke, įraše matomi asmenys yra atpažįstami – pareigūnai savo iniciatyva ėmėsi vadinamojo aplinkybių patikslinimo ir tik surinkę daugiau duomenų spręs, ar šiuo atveju tikslinga kelti bylą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius