Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prie Joniškio „Audi“ nuskrido nuo kelio, „iškirto“ eglyną ir nusileido ant stogo

Avarija šalia Joniškio esančiame Kalnelio kaime įvyko šeštadienio rytą, apie 10 valandą. Ūkininkas Rimantas Norvaišas prie savo sodybos vartų išgirto didžiulį triukšmą. Atėjęs pamatė kraupų vaizdą.
Netoli Joniškio „Audi A4“ nuskrido nuo kelio
Netoli Joniškio „Audi A4“ nuskrido nuo kelio / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Vos įvažiavus į Kalnelio gyvenvietę nuo Joniškio pusės pasitinka kraupios avarijos vaizdas – visiškai suknežinta ir nuo kelio nulėkusi „Audi A4“ guli ant stogo. Šalia automobilio – kraujo klanas.

Ūkininkas R.Norvaišas pirmas pamatė įvykį ir iškvietė pagalbą. Jis išgirdo, kad apie dešimtą valandą prie jo sodybos vartų kilo didžiulis triukšmas.

Priėjo ir pamatė išvartytas egles. Šalia ūkinio pastato gulėjo apvirtęs automobilis, o šalia jo – sužeistas, sąmonės nepraradęs jaunuolis.

Automobilis atvažiavo nuo Joniškio pusės. Tikėtina – didžiuliu greičiu. „Audi“ tiesiog nuskrido nuo kelio ir praskrodė gerokai paaugusį eglyną, išvertė ūkininko vartus, trenkėsi į ūkinį pastatą.

Išmušti vartai nuskrido toliau nei pats automobilis ir taip pat apgadino ūkinio pastato sieną. Ūkininkas tiksliai nežino, kiek įvertins savo nuostolius: „Viskas savomis rankomis sodinta, auginta.“

Automobilis subyrėjo kone po detalę, o iš kėbulo sunku atpažinti markę. Visos oro pagalvės suveikė. Tik pagal išlaužytą eglyną galima atpažinti, iš kurios pusės nelaimėlis važiavo.

VIDEO: Joniškio rajone girtas „Audi“ vairuotojas išguldė medžius

Preliminariais duomenimis, vaikinas buvo neprisisegęs saugos diržu, todėl po skrydžio atsidūrė išorėje. Tikėtina, kad tai jam galėjo išgelbėti gyvybę. 11 valandos duomenimis, iš aplinkinio kaimo kilęs jaunuolis ligoninėje yra gyvas ir sąmoningas.

Vėliau tyrimas parodė, kad vaikinas vairavo neblaivus. Automobilyje mėtėsi tuščios alaus skardinės. Avarijos padarinius matę žmonės spėlioja – gal „Audi“ į orą pakilo pasiekusi „gulintį policininką“? Faktai kalba kitaip – nuo kelio nuvažiuota dar nepasiekus kalnelio ties kaimo riba. Automobilis skrido ir čiuožė ant stogo apie 50 metrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius