Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūgštimi apipilta kaunietė pati ieško liudininkų

Kraupaus nusikaltimo auka tapusi 28-erių kaunietė Eglė Vosyliūtė, kurią iki šiol nesurastas nusikaltėlis apipylė sieros rūgštimi, prašo visuomenės pagalbos. Norėdama, kad ją sužalojęs asmuo būtų surastas, jauna moteris pati ieško įvykio liudininkų. Už vertingą informaciją ji ir jos artimieji žada atsilyginti.
Fotorobotas: taip galėjo atrodyti vaikinas, rūgštimi apipylęs kaunietę E.Vosyliūtę.
Fotorobotas: taip galėjo atrodyti vaikinas, rūgštimi apipylęs kaunietę E.Vosyliūtę. / Kauno policijos sudarytas fotorobotas

Žiaurus nusikaltimas įvykdytas gegužės 19 dieną, 20 val., Kaune, Šiaurės prospekto 24-ojo namo laiptinėje. Į namus grįžtančios E.Vosyliūtės palaukęs nežinomas nusikaltėlis apipylė ją chemikalais, kaip manoma, sieros rūgštimi. Veidą moteris bandė apsaugoti rankomis, todėl nukentėjo ir dalis plaštakų, kitos kūno vietos. Nors pavojus jos gyvybei nebegresia, gydytis teks ilgai.

Policija kartu su prokuratūra tęsia pradėtą tyrimą. Siekiama nustatyti ne tik nusikaltimo vykdytoją, bet ir jo užsakovą. Pirmasis bandymas sulaikyti galimą nusikaltėlį, kurio prašymu buvo sužalota kaunietė, buvo nesėkmingas. Šiuo nusikaltimu įtartas 32 metų Paulius Kairys, kuris yra buvęs nukentėjusiosios mylimasis, teismo sprendimu buvo paleistas, nors prokurorai prašė leisti jį suimti 3 mėnesiams. Šiuo metu jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Neseniai policija išplatino fotorobotą vaikino, kuris, kaip įtariama, įvykdė nusikaltimą. Fotorobotas sudarytas pagal sužalotos kaunietės ir kitų liudininkų pasakojimą. Kaip matyti iš sukurto atvaizdo (žr. nuotrauką), jam galėtų būti maždaug 16–20 metų, ūgis – apie 175–180 cm, liekno kūno sudėjimo, vidutinio ilgio rusvai pilkos spalvos plaukų, pailgo veido, vidutinio storumo lūpų. Nusikaltimo metu jis dėvėjo pilkos spalvos trikotažinį sportinį kostiumą, avėjo tamsiai pilkos spalvos sportiniais batais, ant veido buvo užsidėjęs didelius veidrodinius akinius nuo saulės, ant galvos – tamsios spalvos kepurę su snapeliu.

Informacijos taip pat laukia ir nukentėjusi kaunietė bei jos artimieji. Paskambinusiems telefonais 8-37-303422, mob. 8-609-27669 žadamas konfidencialumas. O už vertingą informaciją – atlygis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius