-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulei pašvietus Kaune pasipylė motociklų avarijos

Šeštadienio pavakarę Kaune avarijų metu kentėjo motociklų vairuotojai. Beveik vienu metu įvyko dvi avarijos skirtingose miesto vietose.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 17 valandą kelių policijos budėtojai gavo iš karto du pranešimus susijusius su motociklų vairuotojais.

Partizanų gatvėje motociklas susidūrė su automobiliu, kurio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Medikų pagalbos prireikė motociklo vairuotojui ir jo keleivei.

Kur kas rimtesnius sužalojimus patyrė „Harley-Davidson“ motociklą vairavęs vyras. Kelyje Kaunas – Žeimiai motociklas lenkė automobilį BMW. Tuo pat metu iš priekio atvažiavo „Volkswagen Passat“. 

Pirminiais duomenimis lenkiant BMW, motociklą sumėtė, vairuotojas krito, o iš priešais atvažiavęs VW jį kliudė ir nuvažiavęs nuo kelio sustojo griovyje. Tuo tarpu motociklo vairuotojas patyręs daugybinius kūno sužalojimus – ligoninėje.

„Pavasarį, prasidėjus geram orui, varuotojai per daug atsipalaiduoja ir pervertina savo galimybes. Yra trys to priežastys: ilgas laiko tarpas po žiemos sezono, kada motociklas buvo nenaudojamas; kelio važiuojamoji dalis dar nėra nuvalyta nuo dulkių ir yra šiek tiek slidi; kiti eismo dalyviai, kurie atprato nuo motociklų gatvėse“, – avarijų kelyje priežastis įvardino Kauno kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius