-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Kaune apiplėštos keturios moterys

Šeštadienį ir sekmadienį Kauno gatvėse plėšikai užpuolė keturias moteris. Visos jos neteko rankinių, kuriose buvo asmeninių daiktų ir pinigų.
Vagystė
Vagystė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šeštadienį, apie 19.45 val., Panerių gatvėje 30-metę kaunietę užpuolė ir sumušė nepažįstamas jaunuolis. Iš moters užpuolikas pagrobė rankinę, kurioje buvo asmens dokumentai, auksiniai papuošalai bei kiti asmeniniai daiktai. Padaryta žala – 400 Lt.

Sekmadienį, apie 17.30 val., Sukilėlių prospekte nepažįstamas vyras sumušė 34-erių moterį. Iš Kaune gyvenančios nukentėjusios jis atėmė rankinę, kurioje buvo asmeniniai daiktai – piniginė, dokumentai, raktai. Padarytą žalą moteris įvertino 361 Lt.

Praėjus vos pusvalandžiui, apie 18.05 val., V.Landsbergio Žemkalnio gatvėje du nepažįstami asmenys iš 51 metų kaunietės atėmė rankinę. Norėdami ištraukti ją iš moters rankų, plėšikai ją apstumdė. Pagrobtame rankinuke buvo piniginė ir asmens dokumentai. Padaryta žala – 120 Lt.

Tą patį vakarą, apie 19.10 val., ties Savanorių prospekto ir Dubingių gatvių sankryža prie 75-erių kaunietės pribėgęs nepažįstamas asmuo sudavė jai smūgį ranka. Tuomet iš moters atėmė rankinę, kurioje buvo piniginė ir akiniai. Padarytą žalą pensininkė įvertino 335 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius