-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalį Kaune dingusios studentės artimieji: „Kol kas gyvename visiškoje nežinioje“ (nuotraukos)

Nuo pat praėjusio šeštadienio ryto dingusios Skirmantės Skirgailaitės ieškantys jos artimieji bei policijos pareigūnai kol kas nerado 21 metų studentės pėdsakų.
Skirmantė Skirgailaitė
Skirmantė Skirgailaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Rotušės aikštėje esančiame klube „Dejavu“ vykusios septynių draugių linksmybės baigėsi mįslingu vienos jų dingimu. Klubo darbo laikui artėjant prie pabaigos iš Tauragės rajono kilusi S.Skirgailaitė kartu su keliomis draugėmis ruošėsi eiti namo. Už kelių kvartalų esančioje Kurpių gatvėje išsinuomotame bute gyvenanti mergina buvo stipriai įkaušusi, tad nutarė nelaukti savo draugių ir, apsirengusi rudą paltą, namų link išžygiavo viena.

„Ji ėjo namo, bet į juos negrįžo“, – sunkiai rinkdama žodžius, pasakojo Skirmantės sesuo Jovita.

Vilniuje minėtą naktį buvusi mergina šeštadienį ryte sulaukė išsigandusių Skirmantės draugių skambučio. Dingusios merginos artimieji nedelsiant kreipėsi į policiją. Netrukus V.A.Graičiūno aukštosios vadybos mokyklos studentės pėdsakų ieškojo kinologai su specialiai apmokytais šunimis. Deja, kol kas jų paieškos rezultatų nedavė.

„Mes neatmetame nė vienos versijos“, – paklausta apie galimybę, jog Skirmantė pati pasitraukė iš gyvenimo, sukūkčiojo jos sesuo.

Dingusios merginos artimieji ketina peržiūrėti visų klubo „Dejavu“ vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, kurie, kaip tikimasi, parodys, su kuo tą vakarą bendravo Skirmantė.

„Mes norime sužinoti, su kuo ji kalbėjo ir bendravo tą vakarą. Galbūt ją kas nors stebėjo“, – svarstė dingusios merginos sesuo.

Iš klubo „Dejavu“ Skirmantė Skirgailaitė išėjo neturėdama nei mobiliojo telefono, nei dokumentų, nei pinigų. Šviesių, pusilgių plaukų, maždaug 173 cm ūgio labai liekna mergina vilkėjo tamsiai rudą paltą su gobtuvu ir šviesią suknelę, mūvėjo juodus ilgus batus. Skiriamasis merginos ženklas – duobutė prie dešinės akies besišypsant. Ką nors mačiusieji ar žinantieji prašomi skambinti telefonais: 112,  8–630–93061, 8–643–21834.

15min.lt primena, jog nei Kauno policijai, nei artimiesiems dar nepavyko rasti ir prieš daugiau nei dvi savaites dingusios G.Boguševičiūtės pėdsakų. Nors merginos ieškojo parasparnių pilotai, o skelbimai apie jos dingimą yra iškabinti visame mieste bei yra paplitę po interneto platybes, 22 metų studentės likimą iki šiol gaubia paslaptis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius