Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žuvo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusį savaitgalį Lietuvoje buvo įregistruoti 66 gaisrai ir 45 kiti incidentai, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Ugnis pasiglemžė 4 žmonių gyvybes ir 4 piliečius traumavo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Penktadienio rytą Utenoje, Basanavičiaus gatvėje, gaisras kilo čia esančiame bute. Atskubėję ugniagesiai įėjo į uždūmintą butą ir ant grindų rado be gyvybės ženklų 64 metų vyro kūną. Atvykę medikai konstatavo vyro mirtį. Gaisro metu dar apdegė lova, aprūko kambarys ir koridorius. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

Penktadienio pavakarę Tauragės rajono Skaudvilės miestelyje užsidegė Z. K. gyvenamasis namas. Gaisrą sukėlė iš nesandaraus buitinio baliono ištekėjusios dujos. Ugnį bandė gesinti namo šeimininkė, tačiau 81 metų moteris tik apdegė ir prisikvėpavo nuodingų smalkių. Iškviesti medikai išvežė nukentėjusiąją į ligoninę. O ugnį užgesino atskubėję ugniagesiai. Išdegė virtuvės patalpa.

Vilniuje, Architektų gatvėje, penktadienio vakarą gaisras kilo daugiabučio namo rūsyje. Atvykę ugniagesiai iš uždūminto rūsio išnešė smalkėmis apsinuodijusį 50-mečio vyro kūną. Iškviesti medikai konstatavo vyro mirtį. O rūsyje išdegė sendaikčiai.

Šeštadienio rytą Vilniaus rajono Pakonių kaime užsiliepsnojo M. S. gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai pasiekė gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Ugnis sunaikino medinį karkasinį namą, o gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 66 metų vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Sekmadienio rytą Kaune, Savanorių prospekte, iš daugiabučio namo rūsio pradėjo rūkti dūmai. Iškviesti gelbėtojai iš šiluminės trasos išvedė 43 metų vyrą ir užgesino padegtus sendaikčius.

Pavakary Vilniuje, Skydo gatvėje, čia apleistame ir nenaudojamame pastate buvo padegtos šiukšlės. Gesindama jas kojas apdegė 58 metų moteris. Jai irgi prireikė medikų pagalbos, o ugnį užgesino iškviesti ugniagesiai.

Taip pat vakar pavakary Pakruojo rajono Laimučių kaime dėl neatsargaus žmogaus elgesio gaisras kilo P. M. gyvenamajame name. Degančią lovą dar iki ugniagesių atvykimo užgesino kaimynai, o smalkėmis apsinuodijusią 86 metų namo šeimininkę išsivežė greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Sakmadienį vakare Alytuje, Ūdrijos gatvėje, dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė A. R. garažas. Gaisro metu apdegė lengvasis automobilis VW Passat ir mašinos atsarginės plastikinės detalės, aprūko garažo patalpa. Gesindamas gaisrą koją apdegė 49 metų vyras.

Taip pat vakar vakare Kėdainių rajono Užuovėjos sodų bendrijoje užsidegė medinis sodo namelis. Ugnis stipriai nusiaubė pastatą, o gaisre žuvo 68 metų moteris. Nelaimės priežastys tiriamos.

Sekmadienį anksti ryte Vilniuje, Minsko plente, policijos konfiskuotų automobilių aikštelėje užsidegė vilkikas su priekaba. Gesinti gaisro buvo pasiųstos nemažos ugniagesių pajėgos, tačiau padėtį sunkino tai, kad mašinos aikštelėje buvo sustatytos labai arti viena šalia kitos. Todėl ugnis bematant persimesdavo ir ant kitų automobilių. Gaisro metu sudegė du vilkikai su priekabomis ir vienas be jos, vienas mikroautobusas, 2 lengvieji automobiliai, apdegė dar 2 vilkikai. Nuo ugnies pavyko išgelbėti 8 šalia stovinčius lengvuosius automobilius. Įtariama, kad mašinos buvo padegtos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius