Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilyje Klaipėdoje – narkotikų perdozavusio vyro kūnas

Juodas sekmadienis Klaipėdoje. Perdozavęs narkotikų mirė vyras, dar keliems asmenims prireikė medikų pagalbos.
Reidas čigonų tabore
Narkotinės medžiagos (asociatyvinė nuotr.) / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Praėjusią naktį, apie 1 val. greta Statybininkų prospekto ir Minijos gatvių sankryžos esančiame miškelyje, automobilyje „Toyota RAV4“ ant galinės sėdynės aptiktas 31-erių klaipėdiečio kūnas.

Įvykio vietoje buvę pažįstami, 36-erių ir 29-erių metų vyrai, paaiškino, jog kartu su mirusiuoju vartojo baltus miltelius ir mirusysis užmigęs lauke, tad jie įkėlė jį į automobilį, o vėliau ir patys užmigo. Nubudę pastebėjo, kad vyras nebekvėpuoja ir iškvietė medikus.

Apsvaigę nuo galimai narkotinių medžiagų asmenys nesugebėjo tiksliai išdėstyti įvykio aplinkybių, o automobilyje pareigūnai aptiko daug vienkartinių švirkštų bei jų pakuočių. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šį savaitgalį tai ne pirmas atvejis, kai medikams teko vykti pas apsvaigusius asmenis. Šeštadienio vakarą, apie 18 val. medikai vyko į Paryžiaus Komunos gatvę. Aptikę nuo narkotikų apsvaigusius ir nerišliai kalbančius asmenis šie paprašė policijos pareigūnų pagalbos. Laiptinėje šalia 51-erių ir 31-erių metų vyrų pareigūnai aptiko 2 švirkštus, kurių viename buvo apie 1,5 ml rausvo skysčio. Asmenys sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius