-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone po sprogimo name kilo gaisras, žuvo moteris, jos sutuoktinis nuvežtas į ligoninę (papildyta 10.14 val.)

Šiaulių rajono ugniagesiai šeštadienio popiete išskubėjo gesinti degančio namo. Pranešama, kad prieš gaisrą nugriaudėjo sprogimas. Per incidentą žuvo moteris, jos sutuoktinis išvežtas į ligoninę.
Pagalbos telefonas 112
Pagalbos telefonas 112 / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, šeštadienį, apie 13,56 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad Šiaulių r, Šiaulių kaimiškoje  seniūnijoje, Gegužių kaime dega namas.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Papildyta 18.34 val.: Pareigūnams pradėjus tirti įvykį, jis pakvipo kriminaline istoriją. Per incidentą žuvo moteris, jos apdegęs vyras išvežtas į ligoninę.

Pareigūnams tik atvykus į įvykio vietą, greta gyvenantys žmonės iš karto pranešė, kad sutuoktinių bute nugriaudėjo sprogimas, jo banga išdaužė vieną langą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min.lt sužinojo, kad gaisro nebūta didelio. Kambaryje sudegė sofa lova, aprūko kambario sienos ir lubos. Tame pačiame kambaryje, greta lango, rastas apdegęs moters kūnas. Jos 1961 m. gimęs sutuoktinis per incidentą apdegė rankas, veidą... Jis nuvežtas į ligoninę.

Jau vėliau policijos ekspertams apžiūrint įvykio vietą, buvo atkreiptas dėmesys į tai, kad nuo sudegusios lovos sklinda stiprus benzino kvapas.

Pasak greta gyvenančių žmonių, nukentėjusi šeima niekuo neišsiskyrė, buvo tvarkinga. Tiesa, žmonės sako, kad pastarosiomis  dienomis vyriškis gana smarkiai gėrė. Pabrėžiama, kad sutuoktiniai nerūkė.

Šeštadienio rytą sutuoktiniai apsipyko, šiek tiek patriukšmavo. Vėliau nugriaudėjo sprogimas.

Viena iš nelaimės versijų yra ta, kad vyriškis galėjo savo žmoną apipilti benzinu ir padegti. Įtariama, kad pilant benziną, ore susidarė sprogus mišinys, dėl to ir nugriaudėjo sprogimas, per kurį apdegė ir vyras, išdužo langas.

Kaip ten buvo iš tiesų, kokios tikros nelaimės priežastys, aiškinasi policija. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta 10.14 val.: Sekmadienio rytą policija pranešė dar vieną įvykio versiją. Pasak Policijos departamento, sprogimas nugriaudėti ir gaisras kilti galėjo dėl dujų nuotekio.

Įvykis tiriamas.

Gal buvote įvykio vietoje? Gal turite nuotraukų ar video medžiagos? Parodykite tai ir kitiems 15min.lt skaitytojams. Nuotraukas ar vaizdo medžiagą siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius