Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šilutės rajone naktį pagrobtą moterį policija po valandos išlaisvino Rietave

Itin operatyvių policijos pareigūnų veiksmų dėka naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Šilutės rajone pagrobta moteris buvo išlaisvinta greičiau nei per valandą, sulaikyti visi nusikalstamą veiką įvykdę asmenys.
Įkaitas
Pagrobimas / Photos.com

Kaip rašoma tauragės apskrities VPK pranešime, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie vidurnaktį, keturi vyriškiai įsiveržė į trisdešimtmetės šilutiškės S.G. namus. Viename atokesnių Saugų seniūnijos kaimų gyvenanti moteris prievarta automobiliu buvo išgabenta iš namų nežinoma kryptimi. Apie pagrobimą policijai pranešė šilutiškės artimieji.

Policijos budėtojas apie įvykį nedelsiant informavo Šilutės rajono keliuose dirbančius pareigūnus, apie galima pagrobėjų judėjimo kryptį taip pat buvo įspėti Rietavo policijos pareigūnai.

Jau maždaug po valandos bendros Šilutės ir Rietavo policijos pajėgos organizavo nusikaltimo vykdytojų sulaikymą – automobilis sustabdytas Rietavo centre, sulaikyti šeši juo važiavę vyriškiai. Kaip netrukus paaiškėjo du iš jų pagrobta moteris pažinojo.

Visi sulaikyti asmenys buvo pristatyti į policijos komisariatą. Pirminiais duomenimis moteris pagrobimo metu nenukentėjo.

Dėl įvykio Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, šiuo metu atliekami tolesni procesiniai veiksmai.

Papildyta: Penktadienį pranešimą apie šį įvykį išplatino ir Policijos departamentas. Kaip rašoma pranešime, ketvirtadienį apie 0.05 val. Šilutės r., Vilkmedžių kaime, į S.G. (gimusi 1983 m.) namus įsiveržė keturi asmenys.

Du įsibrovėliai buvo iš matymo pažįstami. Atėjūnai jėga išsinešė šeimininkę į lauką ir, įsisodinę į automobilį, išvažiavo.

Tą pačią dieną apie 1.30 val. Rietave automobilį sustabdė policijos pareigūnai.

Automobiliu važiavę N.S. (gim. 1981 m.), R.Ž. (gim. 1994 m.), A.G. (gim. 1973 m.) ir A.J. (gim. 1984 m.) uždaryti į areštinę, o V.G. (gim. 1994 m.) ir 1995 m. gimęs nepilnametis apklausti. S.G. nesužalota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius