Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siūloma atpažinti vogtus daiktus, rastus pas automobiliu „Audi A3“ nuo policijos sprukusius veikėjus

Sulaikyti asmenys, įtariami vagystės iš gyvenamųjų namų sostinėje ir Vilniaus rajone. Pareigūnai prašo atsiliepti rastų vogtų daiktų šeimininkus.
Įtariamasis D.Ž. (gim. 1988 m.)
Įtariamasis D.Ž. (gim. 1988 m.) / Kadras iš Vilniaus policijos filmuotos medžiagos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai, atlikę kruopštų tyrimą dėl vagysčių iš gyvenamųjų namų, š. m. lapkričio 29 d. sulaikė D.Ž., gimusį 1988 m. ir R.T., gimusį 1990 m.

Jiems pareikšti įtarimai dėl didelės vertės svetimo turto vagystės padarytos lapkričio 20 d. iš gyvenamojo namo Vilniuje, J.Masalskio gatvėje ir dėl vagystės iš namo padarytos tą pačią sulaikymo dieną Vilniaus rajone, Dūkštų seniūnijos teritorijoje. Artimiausiu metu jiems bus pareikšti įtarimai dėl kitų vagysčių iš gyvenamųjų namų, padarytų Vilniaus mieste ir Vilniaus rajone. Pareigūnai nustatė, kad ši nusikalstama grupė vykdė vagystes apie du mėnesius.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai šiuos įtariamuosius sulaikinėjo dar 2008 metų rugsėjo mėnesį. Tuomet, tuoj po vagystės iš namo jie bandė automobiliu pasprukti nuo pareigūnų ir Antakalnio gatvėje apgadinę keletą automobilių buvo sulaikyti. D.Ž. buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos šių metų spalio pradžioje, o R.T. šių metų birželį.

Kadras iš Vilniaus policijos filmuotos medžiagos/Įtariamasis R.T. (gim. 1990 m.)
Kadras iš Vilniaus policijos filmuotos medžiagos/Įtariamasis R.T. (gim. 1990 m.)

Lapkričio 29 d. jie vėl bandė pasprukti nuo pareigūnų automobiliu „Audi A3“, bet buvo sulaikyti padedant viešosios policijos pareigūnams. „Audi“ įtariamieji buvo nusipirkę prieš vieną dieną už nusikalstamu būdu gautus pinigus.

Gruodžio 1 d. Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėja įtariamiesiems paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams. Sostinės pareigūnai per paskutines kelias savaites sulaikė dvi nusikalstamas grupes, aktyviai vykdžiusias vagystes iš gyvenamųjų namų.

VIDEO: Policijos sulaikyti įtariamieji

Tyrimai intensyviai tęsiami, nes pareigūnai turi duomenų, kad Vilniaus mieste „darbuojasi“ dar keletas nuskalstamų grupių, kurių specializacija – vagystės iš gyvenamųjų patalpų.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai nukentėjusius nuo įtariamųjų, atpažinusius savo daiktus ar žinančius apie jų nusikalstamą veiklą skambinti tel. (8 5)  271 6103, (8 5) 271 6124 arba (8 5) 271 6007.

VIDEO: Pas įtariamuosius rasti daiktai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius