Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtas šeimoje – ir Mažeikiuose: 4,3 prom. girtumas, smūgių kruša žmonai vaikų akyse

Mažeikių policija iškėlė baudžiamąją bylą 38 metų vyrui, kuris įtariamas fizinio skausmo sukėlimu 30-metei sutuoktinei. Būdamas mirtinai girtas, smurtautojas Naujųjų savaitgalį žmoną talžė mažamečių akivaizdoje. Tyrimai dėl smurto artimoje aplinkoje pradėti ir Kėdainių rajone, kur visiškas girtas vaikinas mušė dar girtesnę (3,66 prom.) sugyventinę, ir Telšiuose, kur girtas agresorius bandė išsiaiškinti santykius su žmona jos darbo vietoje.
Smurtas šeimoje
Smurtas šeimoje / 123rf.com

Kaip šį pirmadienį praneša Telšių apskrities VPK, dar gruodžio 31 d. apie 17.25 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., namuose, neblaivus 38 metų vyras (nustatytas 4,32 promilės girtumas), mažamečių vaikų akivaizdoje, 30 metų žmonai rankomis sudavė nenustatytą skaičių smūgių į rankas, kojas bei krūtinę, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 140-ąjį straipsnį dėl fizinio skausmo sukėlimo arba nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Savo ruožtu Telšiuose pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal BK 145 str. „Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.“

Pirminėje bylos medžiagoje užfiksuota, kad sausio 1 d. apie 16.47 val., Telšiuose, Ežero g., neblaivus 39 metų vyras, 34 metų žmonos darbovietėje grasino su ja susidoroti, bandė suduoti į veidą. Įtariamasis sulaikytas.

Kauno apskrities VPK atstovai informuoja, kad sausio 3 d. apie 21.30 val. Kėdainių rajone, Truskavos sen., neblaivus (nustatytas 3,20 prom. girtumas) vyras (gimęs 1994 m.) smurtavo prieš neblaivią (nustatytas 3,66 prom. girtumas) sugyventinę (gimusią 1990 m.). Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius