Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 12 07 /19:11

Nuo kelio Rokiškio rajone nuslydo dar vienas vaikus vežęs autobusas, šįkart visi liko sveiki

Ketvirtadienio popietę gautas pranešimas, kad Rokiškio rajone nuo kelio nuslydo vaikus vežęs autobusas. Paaiškėjo, kad senutėlis „PAZ“ autobusas nuslydo į griovį, incidento metu niekas nenukentėjo.
Švyturėliai
Švyturėliai / V.Miškinio nuotr.

Nelaimė įvyko Rokiškio rajone Južintų seniūnijoje važiuojant nuo Južintų Minkūnų link. Autobusas nuo kelio nuslydo maždaug 16 val. 20 min., pranešė Bendrasis pagalbos centras.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad šįkart incidentas baigėsi laimingai, jo metu niekas nenukentėjo.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Rasa Meištė patvirtino, kad nuo kelio nuvažiavo vaikus vežęs autobusas.

Nors iš pradžių įvykis buvo priskirtas aukščiausiai A kategorijai, tačiau atvykę pareigūnai patikslino, jog per incidentą žmonės nenukentėjo, autobusas nevirto.

„Nuslydo senas autobusas „PAZ“, jį vairavo 1956 m. gimęs vairuotojas. Jis pats pranešė, kad dviem ratais nuslydo nuo kelio į griovį. Autobusas buvo neapgadintas, nėra eismo įvykio sudėties, todėl joks ikiteisminis tyrimas nepradedamas“, – sakė R.Meištė.

VĮ „Kelių priežiūros“ budintieji buvo nuvažiavę į įvykio vietą rajoninės reikšmės kelyje Nr. 3610 Luksčiai-Kabutiškis-Dusetos netoli už Južintų miestelio į Minkūnų gyvenvietės pusę. Šiuo metu toje vietoje žvyro danga vidutiniškai slidi, paviršiuje yra 2 cm šlapio sniego. Įvykio metu buvo 1 laipsnis šilumos, krito dulksna,kuri perėjo į silpną lietų. Vaikus vežęs autobusas senas, PAZ markės. Jis dviem ratais nuslydo į pakelės griovelį. „Nuvažiavus mūsų tarnybos budinčiajam, jo jau nebebuvo. Įvykio vietoje nesimato, kad būtų buvęs stipriau įklimpęs“, – teigiama išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius