Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune sulaikyta moteris, apgaulės būdu išviliojusi 1,5 milijono litų

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė Kauno rajono gyventoją, kuri apgaulės būdu išviliojo 1,5 milijono litų, teigiama policijos pranešime.
Įtariamoji Audronė Šimaitienė
Įtariamoji Audronė Šimaitienė

39 metų Neveronių kaimo gyventoja Audronė Šimaitienė iš vienos automobilių nuoma besiverčiančios įmonės išsinuomojo naujus automobilius „Audi Q7“ (2008 m. laidos) ir „Mercedes-Benz“ (2007 metų laidos) ir pasiskelbė juos parduodanti. Pirkėjus suviliojo mažesnė nei rinkos automobilių kaina, gera kokybė, pardavėjos iškalba ir psichologinė įtaiga.

Į policiją kreipėsi trys nukentėję asmenys, iš kurių moteris apgaulės būdu pasisavino pusantro milijono litų. Vienas iš nukentėjusiųjų sumokėjo 100 tūkst. eurų avansą už ašuonis BMW markės automobilius, kurių net nebuvo matęs.

Kauno apskrities ekonominės policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. A.Šimaitienei pareikšti įtarimai, teismas įtariamąją leido suimti 15 parų. Už sukčiavimą (LR BPK 182 str. 2 d.) baudžiama laisvės atėmimu iki 8 metų.

Pareigūnai įtaria, kad gali būti ir daugiau tokiu būdu nukentėjusiųjų, ir prašo juos paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 303 479, 303 497 arba 02 (visą parą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius