Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Telšių apskrities pareigūnai sutrukdė Rainiuose plisti kontrabandinėms cigaretėms

Gyvenimo būdo nekeičianti 72 metų Rainių miestelio gyventoja vėl patraukta baudžiamojon atsakomybėn.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Telšių apskrities policijos nuotr.

Sausio 29-ąją Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnams patruliuojant Telšių rajone, apie 17.20 val., Rainių gyvenvietėje buvo pastebėta policijai gerai žinoma, praeityje ne kartą bausta vietos gyventoja (gimusi 1946 m.). Siekiant prevenciškai pabendrauti su pažeidinėti įstatymus linkusia moterimi, buvo nuspręsta ją užkalbinti.

Policijos pareigūnams bendraujant su moterimi ir kilus įtarimų dėl jos elgesio, šalia esančiame griovyje, sniege, aptikti du plastikiniai maišeliai, kuriuose buvo rasta 110 pakelių akcizais apmokestinamų prekių – cigarečių FEST su baltarusiškomis banderolėmis.

Telšių apskrities policijos nuotr./Bylos įkalčiai
Telšių apskrities policijos nuotr./Bylos įkalčiai

Svarstant, jog cigaretes griovyje slėpusi ir jomis neteisėtai disponavusi moteris gali būti įrengusi ir daugiau slėptuvių, nuspręsta patikrinti ir aplinkinę teritoriją, esančią netoliese nuo jos gyvenamosios vietos.

Policijos pareigūnams sekant sniege paliktais pėdsakais, jie atvedė ir iki didesnio kiekio kontrabandos. Įvairiose vietose lauke, ūkiniame pastate bei moters namuose iš viso rasta 540 pakelių cigarečių „Fest“ ir „Minsk“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Telšių apskrities policijos nuotr./Bylos įkalčiai
Telšių apskrities policijos nuotr./Bylos įkalčiai

Savo gyvenimo būdo nekeičianti Rainių miestelio gyventoja patraukta baudžiamojon atsakomybėn pagal LR Baudžiamojo kodekso 199-2 str.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius