-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tęsiant tyrimą dėl „Youtube“ paviešintų vaizdų, kaip Rička su draugais „laisto“ automobilį, policija nustatė galimą pažeidėją

Kauno rajono Kelių policijos pareigūnai tęsia pradėtą tyrimą dėl internete paviešintų chuliganiško vairavimo vaizdų. Padedant 15min.lt skaitytojams nustatytas galimas pažeidėjas, kuris artimiausiu metu bus apklaustas.
Jaunimo „pasilinksminimas“
Jaunimo „pasilinksminimas“ / kadras iš „Youtube.com“

Interneto portale „Youtube“ sukeltus keisto jaunimo „pasilinksminimo“ vaizdus pirmieji pastebėjo 15min.lt skaitytojai. Vaizdo medžiagoje matyti, kaip automobiliu važiuojantys jaunuoliai sukelia eismo įvykį, po kurio patys suniokoja savo mašiną. Savo „žygdarbį“ nufilmavę vėliau jie patys vaizdo medžiagą įkėlė į internetą.

Apie šį įvykį portale ikrauk.lt  pranešę žmonės atkreipė dėmesį į tai, kad jaunuoliai automobiliu „Lancia“ ne tik sukėlė avariją, bet ir apgadino žaidimų aikštelės įrangą.

Šia vaizdo medžiaga susidomėję policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo tyrimą. Jam vadovaujantis Kauno rajono policijos komisariato viešosios tvarkos skyriaus Kelių policijos padalinio viršininkas Vadimas Fedotovas teigė, kad šiuo metu tęsiamas pradėtas tyrimas dėl Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

„Pirmiausia tai – chuliganiškas vairavimas, taip pat tyčiniai veiksmai sukeliant įvykį. Už tai pažeidėjams teks atsakyti įstatymo numatyta tvarka“, – sakė pareigūnas.

Po straipsnio 15min.lt, kuriame buvo paviešinti sumontuoti keli „pasilinksminimo“ dalyvių vaizdeliai, redakcija sulaukė duomenų apie vieną iš įvykio dalyvių. Jį esą atpažinęs skaitytojas nurodė, kad vyras gyvena Kauno rajone, Vaišvydavoje. Vyruko vardas – Ričardas, arba Rička, kaip jį draugai vadina filmuotoje medžiagoje, paviešintoje portale „Youtube“.

Vietos gyventojų teigimu, su teisėsauga bendrauti jam teks ne pirmą kartą.

Kauno rajono Kelių policijos atstovas patvirtino, jog ir juos pasiekė šie duomenys. Pasak V.Fedotovo, nurodytas asmuo galimai dalyvavo padarant KET pažeidimus.

„Tačiau kol kas jis net neapklaustas, todėl įtariamuoju jo vadinti negalima“, – pabrėžė pareigūnas. Jį apklausti ketinama artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius