Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garbaus amžiaus kaunietę gatvėje apiplėšė dvi moterys

Viduryje dienos rankinės netekusi kaunietė iki šiol negali patikėti, kad ją pagrobė ne vyrai, bet dvi moterys.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Dainavos policijos komisariato pareigūnų narpliojamas apiplėšimas įvykdytas antradienį, apie 13.15 val., Pašilės gatvėje. Kaip pasakojo nukentėjusi A.B., gimusi 1933 metais, prie jos iš nugaros priėjusi nepažįstama moteris griebė už burnos, o antroji tuo metu iš rankų ištraukė baltos spalvos rankinę, kurioje buvo 100 litų bei nuolaidų kortelės.

Nors nusikaltimas įvykdytas žaibiškai, garbaus amžiaus kaunietė spėjo įsidėmėti, kad viena iš įtariamųjų buvo apie 35 metų amžiaus, 165 cm ūgio, stambesnio kūno sudėjimo. Antroji moteris buvo apie 35–40 metų amžiaus, apie 165–170 cm ūgio, dažytais rudais plaukais, dėvėjo mėlynos spalvos džinsais ir švarkeliu.

Pastarąją, išgirdę pagalbos šaukiančią nukentėjusią pensininkę, sulaikė praeiviai. Paaiškėjo, kad įtariamoji D.K. yra vyresnė nei manė nukentėjusioji – ji gimusi 1947 metais. Po sulaikymo moteris uždaryta į Kauno apskrities policijos areštinę. Jos bendrininkė iki trečiadienio nebuvo surasta.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius