-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trims mėnesiams suimtas Kaišiadorių rajone taksi vairuotoją galimai nužudęs jaunas Krašto apsaugos pajėgų savanoris

Ketvirtadienį policija operatyviai sulaikė du vaikinus, įtariamus taksisto žmogžudyste Kaišiadorių rajone. Teismas vienam jų skyrė griežčiausią kardomąją priemonę trijų mėnesių suėmimą.
Justinas Maciulevičius (nuotr.) įtariamas nužudęs šio taksi vairuotoją
Justinas Maciulevičius (nuotr.) įtariamas nužudęs šio taksi vairuotoją / Eriko Ovčarenko, Facebook.com nuotr.

Penktadienį Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras kreipėsi į Kaišiadorių rajono apylinkės teismą su prašymu skirti griežčiausią kardomąją priemonę 59 metų taksistą galimai nužudžiusiam 21 m. jaunuoliui Justinui Maciulevičiui. Kaišiadorių rajono apylinkės teismas prokuroro prašymą tenkino ir leido J.Maciulevičių suimti trims mėnesiams.

J.Maciulevičius buvo Lietuvos krašto apsaugos savanoris. Jo gynėjas Delfi.lt teigė, kad įtariamasis prisipažino įvykdęs nusikaltimą būdamas girtas. Esą jis taksisto paprašęs sustoti, nes norėjęs nusišlapinti pakelėje. Taksi vairuotojas pareikalavo iš karto sumokėti už kelionę, o tai sukėlė nevaldomą jaunuolio pyktį ir agresiją.

Nuo alkoholio apsvaigęs kašiadorietis dar mėgino tęsti kelionę taksi automobiliu, tačiau nulėkė į griovį.

Artimiausiu metu bus sprendžiama, kokią kardomąją priemonę taikyti kitam taksi vairuotojo nužudymu įtariamam devyniolikmečiui Edvinui Čėsnai.

15min.lt primena, kad rugsėjo 26 d. rytą Kaišiadorių rajone griovyje buvo rastas apvirtęs taksi automobilis. Už 5 kilometrų aptiktas nužudytas jo 59 metų vairuotojas Vytautas Kanapinskas. Jis subadytas peiliu. Neatmetama galimybė, kad šis nusikaltimas – santykių aiškinimasis su taksi bendrovės vadovu Algimantu Radvila, kuris teigia sulaukęs grasinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius