Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugniagesiams pavyko rasti sostinės centre Neryje nuskendusį automobilį (nuotraukos, atnaujinta 15.10 val.)

Vilniaus ugniagesiams penktadienio vidurdienį pavyko rasti sostinės centre Neryje dar ketvirtadienio vakarą nuskendusį automobilį.
Į krantą iškeltas automobilis
Iškeliamas Neryje nuskendęs automobilis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt sakė Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovas Rolandas Grižas, automobilis ties Karaliaus Mindaugo tiltu rastas nugrimzdęs apie 4–5 metrus po vandeniu.

„Vėliau patikslinsime, bet automobilis iš tiesų gana giliai nugrimzdęs. Jis rastas po pačiu tiltu, apie 10 metrų nuo kranto. Paieškos darbus sunkino smarki srovė. Jos stiprumas – apie 10 m/s. Beliko automobilį ištraukti į krantą“, – sakė R.Grižas.

Penktadienio popietę buvo ruošiamasi automobilį traukti į krantą.

15min.lt jau skelbė, kad ketvirtadienio vakarą pačiame Vilniaus centre, ties Karaliaus Mindaugo tiltu, į Nerį nuvažiavo ir nuskendo automobilis. Jį vairavęs vilnietis A.M. (gim. 1986 m.) ir jo draugė Ž.L. (gim. 1986 m.) sugebėjo išsigelbėti.

Automobiliui įskriejus į upę, vaikinas išdaužė stiklą ir susipjaustė rankas. Sušlapę ir sušalę jaunuoliai buvo nuvežti į ligoninę, o vėliau paleisti namo.

Policija įtaria, kad A.M. mašiną galėjo vairuoti neblaivus. Tai dar turėtų patvirtinti kraujo tyrimai.

Įvykus nelaimei ugniagesiai kelias valandas tamsoje ieškojo nuskendusio automobilio, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Neris šiuo metu yra labai patvinusi ir srauni.

Papildyta 15.10 val.: Apie 15 val. automobilis Honda Civic iš upės buvo ištrauktas. Jis smarkiai suniokotas, manoma, kad jo remontuoti jau nebeapsimoka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius