Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje sulaikytos vagyste iš senutės įtariamos moterys

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, pasitelkdami iki šiol nenaudotas priemones, sulaikė dvi moteris, įtariamas vagyste.
Sulaikytos vagyste įtariamos moterys
Sulaikytos vagyste įtariamos moterys / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, sausio 4 d., apie 10 val.,  į ukmergiškės O. R. (gimusi 1927 m.) namus pasibeldė jauna nepažįstama moteris. Ji prisistatė banko darbuotoja ir pasakė, kad neva bus keičiami litai į eurus, todėl būtina surašyti jų numerius. Senolė iš įvairių slėptuvių sunešė visas savo santaupas – 11 tūkst. 700 Lt.

Apsimetėlė iš karto ant lapuko kažką rašė, paskui čiupo pinigus, pastūmė senutę ir išbėgo iš namo. Močiutė tepamatė, kaip nepažįstamoji su jos pinigais įšoko į kieme stovėjusią pilkos spalvos mašiną ir dingo.

Rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, nustatytos galimos įtariamosios. Sausio 17-ąją Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai gavo operatyvinės informacijos, kad įtariamosios vėl lankosi Ukmergėje, planuoja naujus nusikaltimus. Buvo sutelktos priemonės įtariamosioms sulaikyti, užblokuoti keliai iš miesto.

Apie 15 val. kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, už Laibiškių kaimo, kriminalistai sustabdė pilkos spalvos automobilį Mazda 323, kuriuo važiavo dvi čigonės – Marijampolės rajone gyvenančios 8 kartus teista T.S. (gimusi 1964 m.) ir 2 kartus teista V.B. (gimusi 1979 m.). Abi sulaikytosios policijai gerai žinomos.

Prieš dvejus metus Ukmergės rajone buvo vykdomi panašaus pobūdžio nusikaltimai, kai apsimetus banko tarnautojomis ar kitų įstaigų darbuotojomis, buvo apvagiami  patiklūs žmonės. Dažniausiai apsimetėliai savo aukomis pasirenka garbaus amžiaus žmones.  Policijos duomenimis, analogiški nusikaltimai buvo įvykdyti ir kituose rajonuose.

Gyventojus, atpažinusius nuotraukose esančias moteris ar nukentėjusius nuo jų, policija prašo paskambinti į policiją bendruoju pagalbos telefonu 112 arba mobiliuoju telefonu 8 679  30483 tyrėjui Mariui Petrošiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius