-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės policija prašo visuomenės pagalbos ieškant dviejų taksistų sužalojimu įtariamo Rimvydo Blusio

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariatas ieško pavojingo, sunkiu nusikaltimu įtariamo vyriškio.
Rimvydas Blusys
Rimvydas Blusys / Ukmergės PK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Ukmergės miesto gyventojas Rimvydas Blusys (gim. 1978 m.) gruodžio 24 d. apie 6.15 val. peiliu sužalojo du taksistus.

Kaip jau skelbė 15min.lt, R.Blusys, su drauge važiuodamas taksi automobiliu, elgėsi įžūliai ir konfliktiškai, todėl porą vežęs taksistas į pagalbą išsikvietė kolegą. Taksi automobiliui sustojus Kęstučio aikštėje, R.Blusys peiliu sužalojo taksi vairuotojus G.J. (gim. 1961 m.)  ir  R.B. (gim. 1978 m.), o pats iš įvykio vietos pabėgo. Nukentėjusieji buvo nuvežti į ligoninę ir operuoti.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. 5 p. dėl nesunkaus kūno sužalojimo. R. Blusys policijai buvo žinomas kaip nusikalsti linkęs asmuo.

Gruodžio 24 d. buvo paskelbta R.Blusio paieška.

Žinančius įtariamojo R.Blusio buvimo vietą, policija prašo paskambinti Ukmergės r. policijos komisariato pasitikėjimo telefonu +370 612 75809 arba pranešti elektroniniu paštu ukmergesrpk.op@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius