Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už nepilnamečio prievartą ir kitus nusikaltimus E.Čekanavičiui siūloma skirti 18 metų nelaisvės

Garsiausiu šalies pedofilu laikomam Ervydui Čekanavičiui savo likusį gyvenimą gali tekti praleisti už grotų. Seksualine nepilnamečio berniuko prievarta bei kitais sunkiais nusikaltimais kaltinamam 60 metų vyrui prokurorai siūlo įkalinti 18 metų.
Arvydas (Ervydas) Čekanavičius
Arvydas (Ervydas) Čekanavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iki šiol 7 kartus teistas, sovietmečiu psichiatrinėje ligoninėje priverstinai gydytas E.Čekanavičius kaltinamas ne tik seksualiai išnaudojęs 13–metį berniuką, tačiau ir neteisėtu disponavimu dideliu kiekiu psichotropinių medžiagų, jų platinimu nepilnamečiams, fizinio skausmo sukėlimu bei disponavimu pornografinio turinio dalykais. Pasak Kauno apygardos teismo atstovų, pirmadienį uždarame posėdyje valstybinį kaltinimą palaikantis prokuroras pasiūlė E.Čekanavičiui skirti 18 metų už grotų.

15min.lt primena, jog E.Čekanavičius buvo sulaikytas 2009 m. liepą. Į pedofilo spąstus įvilioto 13–mečio berniuko močiutė teismui pasakojo, jog jos anūkas su daktaru prisistačiusiu vyru susipažino Vilniuje. Solidus garbaus amžiaus vyras pažadėjo anūkui rasti darbą, duoti pinigų, bet važiuojant traukiniu iš Vilniaus į Kauną E.Čekanavičius liepė jos anūkui sėsti kitame vagono gale ir apsimesti, kad jo nepažįsta.

Pasiekę E.Čekanavičiaus namus, į namo laiptinę jie įėjo taip pat atskirai. Paskui nepilnametis buvo vaišinamas kava, sausainiais. Vėliau pasijuto mieguistas ir atsipeikėjo policininkų žadinamas lauke ant suoliuko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius