Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vagystę įvykdžiusį vyrą Kauno policijos pareigūnai sulaikė dar tą pačią dieną

Vos gavus pranešimą apie įvykdytą vagystę iš automobilio, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nedelsiant sureagavo į gautą informaciją. Netrukus buvo nustatytas ir sulaikytas 43-ejų metų įtariamasis.
Pas įtariamą rasti galimai vogti daiktai
Pas įtariamą rasti galimai vogti daiktai / Kauno apskrities VPK nuotr.

Nusikaltimą galimai įvykdęs vyras įkliuvo tą pačią dieną, kai tik pareigūnai sulaukė informacijos, kad Kauno Partizanų gatvėje, išdaužus automobilio „VW Golf“ stiklą, pavogti įvairūs daiktai. Šiuo automobiliu besinaudojanti mergina dieną prieš buvo nusipirkusi įvairių automobilio priežiūros priemonių, kurias paliko automobilio bagažinėje.

Lapkričio 28 d., atėjusi prie automobilio, ji rado jį su išdaužtu stiklu ir pavogtais pirkiniais.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos pareigūnai operatyviai ėmėsi veiksmų, apžiūrėję nusikaltimo vietą ir pasitelkę įvairias papildomas, policijos pareigūnų darbe naudojamas priemones, vos po dviejų valandų jau nustatė galimą įtariamąjį. Tą pačią dieną įtariamasis, kuris anksčiau jau teistas, buvo sulaikytas, o pas jį rasti iš merginos automobilio pagrobti daiktai.

VIDEO: Pas sulaikytą asmenį rasti iš automobilio vogti daiktai

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius