-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dzūkams smogė plikledis: Varėnos r. susidūrus automobiliams viena moteris žuvo, kita – sužalota

Varėnos rajone ketvirtadienio rytą susidūrus dviem automobiliams žuvo moteris, dar viena – sužalota. Manoma, kad avariją galėjo lemti plikledis, apie apledėjusius kelius Dzūkijoje vairuotojai vieni kitus įspėja ir socialiniame tinkle.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus VPK nuotr.

Kelių policijos teigimu, nelaimė įvyko Babriškių kaime.

Pirminiais duomenimis, esant slidžiai kelio dangai, susidūrė lengvieji automobiliai „Audi“ ir „Toyota“.

Žuvo pirmojo automobilio keleivė, dar viena keleivė buvo sužeista.

„Grynas ledas, būkit atsargūs“, – emocingai pranešė eismo dalyvis Tadas.

Pirminiais Alytaus apskrities VPK duomenimis, ši tragiška avarija galėjo įvykti „Audi“ automobiliui dėl plikledžio išslydus į priešpriešinę eismo juostą. Vieni kitus apie pavojingas vairavimo sąlygas Dzūkijoje šiandieną vairuotojai įspėjo ir socialiniame tinkle.

„!!! Alytus–Ūdrija !!! Grynas ledas, būkit atsargūs“, – emocingai pranešė Tadas P.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Alytuje“/Įvykio vietoje: apledėjęs kelias Alytus–Ūdrija
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Alytuje“/Įvykio vietoje: apledėjęs kelias Alytus–Ūdrija

„Kelyje Krosna–Marijampolė irgi ledas dabar“, – patvirtino vairuotojas Evaldas R.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Alytuje“/Įvykio vietoje: nuo kelio nuslydęs automobilis
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Alytuje“/Įvykio vietoje: nuo kelio nuslydęs automobilis

Lietuvos automobilių kelių direkcijos informacinis portalas eismoinfo.lt buvo pranešęs, kad rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Klaipėdos ir Akmenės rajonuose mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose yra slidžių ruožų, vietomis su šlapio sniego provėžomis.

Danielius.net nuotr./Įvykių vietose
Danielius.net nuotr./Įvykių vietose

Alytaus VPK pavakarę pateikė praėjusio ryto avarijų apžvalgą.

Sausio 9 d. apie 8 val. 35 min. Varėnos r., Varėnos sen., Babriškių k., kelyje Naujieji Valkininkai-Daugai–Alytus, pirminiais duomenimis, automobilis „Audi A6“, vairuojamas vyro (g. 1958 m.) dėl slidžios kelio dangos, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su prieš priešais atvažiuojančiu automobiliu „TOYOTA SIENNA“, vairuojamu vyro (g. 1971 m. ). Eismo įvykio metu žuvo, „Audi“ automobilio keleivė (g. 1980 m.) sėdėjusi gale. Taip pat įvykio metu nukentėjo „Audi“ automobilio vairuotojas ir kita šio automobilio keleivė (g. 1960 m.). Nukentėjo ir „Toyota“ automobilio vairuotojas ((g. 1971 m.) jam nustatyta 0,32 prom. alkoholio) ir šio automobilio keleivė (g. 1971 m.). Visi eismo įvykio metu nukentėję asmenys išvežti į gydymo įstaigas.

Sausio 9 d. apie 10 val. Vilniaus kel., Mašnyčių k., Viečiūnų sen., Druskininkų sav., automobilis „OPEL ZAFIRA“, vairuojamas vyro (g. 1961 m.) dėl staiga pablogėjusios sveikatos būklės, nuvažiavo nuo kelio į šalikelės griovį. Vairuotojui buvo konstatuota mirtis.

Sausio 9 d. apie 10 val. Lazdijų r., Papalazdijų k. , nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis „VW Passat“. Vairuotoja (g. 1991 m.) skundėsi galvos skausmu, ji išvežta į Lazdijų ligoninę.

Sausio 9 d. apie 9 val. 20 min. Lazdijų r., Vainiūnų k., vyro (g. 1963 m.) vairuojamas automobilis „SUZUKI GRAND VITARA“, priklausantis Valstybinei teritorijų planavimo ir statybos inspekcijai, dėl slidžios kelio dangos, nuvažiavo nuo kelio į griovį. Eismo įvykio metu buvo apgadintas automobilis, bei nukentėjo keleivis (g. 1970 m.).

Sausio 9 d. apie 9 val. 55 min. Lazdijų r., Ročkių k., nuo kelio nuvažiavo automobilis „Peugeot“. Pirminiais duomenimis nukentėjo vairuotoja ir keleivis, kurie dėl krūtinės ląstos sumušimo išvežti į Alytaus ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius