-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ventos benamis, mažametei įkaitei laikęs peilį po kaklu, prieš tai gėrė visą mėnesį

Šeštadienio vakarą Akmenės rajono Ventos kaime peiliu ginkluotas benamis laikė mažametę įkaite ir po grumtynių su įkaitės tėvu padūrė 64-erių metų moterį. Visą mėnesį iki šiurpaus išpuolio benamis be paliovos gėrė, pirmadienį praneša Akmenės rajono policijos komisariatas.
Žmogus su peiliu rankose
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sausio 2 d., apie 19.40 val., Akmenės rajone, Ventos kaime, į neužrakintą ūkinį pastatą, kuriame įrengta pokylių salė, užėjo vyriškis rankoje laikydamas peilį. Už drabužių sugriebęs 2 metų mergaitę jis prisitraukė ją prie savęs ir po kaklu pakišo peilį.

Tuo metu kartu buvęs 29 metų mažametės tėvas, puldamas gelbėti dukrą, parvertė benamį su dukra ant žemės. Grumtynių metu tėvui pavyko išvaduoti savo dukrą ir paėmęs ją ant rankų, nubėgo bei užsidarė name.

Užpuolikas rankoje laikydamas peilį juos vijosi, bandė patekti į namą, tačiau nepavykus, pasišalino į gretimą namą ir pradėjo belstis į 64 metų moters buto duris. Moteriai atidarius duris, vyriškis du kartus jai dūrė peiliu.

Nukentėjusiajai nuo smūgių pargriuvus ant grindų bei pradėjus šauktis pagalbos, išgirdus šauksmą, į įvykio vietą atbėgo į įvykį iškviesti policijos pareigūnai, kurie įtariamąjį sulaikė.

Įvykio metu mažametei iš galvos išrautas kuokštas plaukų, dėl ko ji patyrė fizinį skausmą. Ligoninėje moteriai diagnozuota paviršutinė durtinė žaizda petyje ir kraujosruva krūtinėje. Nukentėjusiosios gydomos ambulatoriškai.

Neblaivus 46 metų įtariamasis uždarytas į areštinę, kuriam buvo nustatytas 1,56 promilės girtumas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Užpuoliko veiksmus 15min komentavo Akmenės rajono policijos komisariato viršininkas Egidijus Meižys. „Užpuoliko motyvai nėra žinomi, nes jis pats kol kas negali paaiškinti savo veiksmų, – sakė jis. – Tačiau, mūsų žiniomis, apie mėnesį laiko jis be paliovos gėrė.“

Policijos duomenimis, užpuolikas pastovios gyvenamosios vietos neturi. Jis glaudėsi Ventos kaime pas vieną geranorišką žmogų, kuris jam suteikė prieglobstį, kad šis galėtų ištverti žiemos šalčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius