Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoj automobilio sėdynių – „moteriškos“ cigaretės (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Raigardo, Medininkų ir Lavoriškių kelio postuose sulaikė kontrabandinių rūkalų beveik už 13 tūkst. litų. Visiems pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o neteisėtai gabentos prekės ir automobiliai sulaikyti.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / Vilniaus teritorinės muitinės nuotr.
Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./Kontrabandinės cigaretės
Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Kaip informuoja Vilniaus teritorinė muitinė, ankstyvą rytą Raigardo kelio poste muitinės pareigūnai sustabdė įtarimų sukėlusį iš Baltarusijos pargrįžtančio mūsų šalies piliečio M.B. vairuojamą automobilį Volkswagen.

Kaip ir tikėjosi, iš vairuotojo muitininkai išgirdo tradicinę frazę, kad automobilyje neleistinų daiktų bei prekių nėra. Nuodugniai tikrindami įtartiną automobilį, pareigūnai netruko pastebėti plika akimi beveik neįžiūrimus automobilio sėdynių pakitimus. Paaiškėjo, kad po apmušalais sudėta apie 40 blokų plonyčių, vos ranka apčiuopiamų „Minsk Super Slim“ cigarečių už daugiau kaip 3 tūkst. litų.

Vos po poros valandų tame pat kelio poste muitinės pareigūnai sustabdė dar vieno iš Baltarusijos pargrįžtančio mūsų šalies piliečio L.S. vairuojamą automobilį Volvo. Nors žaliuoju kanalu vykstantis vyras deklaravo, kad jokių neleistinų daiktų nei prekių neveža, muitininkai nusprendė nuodugniau apžiūrėti ir šitą įtarimų sukėlusį automobilį.

Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./Kontrabandinės cigaretės
Vilniaus teritorinės muitinės nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Kruopšti automobilio patikra davė rezultatų – pareigūnai jame aptiko kelias specialiai įrengtas slėptuves sėdynių atlošuose, priekinėje panelėje ir priekiniame bei galiniame automobilio bamperiuose. Iš aptiktų slėptuvių muitininkai ištraukė apie 70 blokų cigarečių, kurių vertė siekė beveik 5 tūkst. litų.

Medininkų kelio poste tą patį rytą muitinės pareigūnai sustabdė patikrai iš Baltarusijos pargrįžtančio mūsų šalies piliečio A.O. vairuojamą automobilį Volkswagen. Žaliuoju kanalu vykstantis vyras patikino, kad neleistinų daiktų nei prekių nesiveža, bet jau kartą įkliuvusio už kontrabandą vairuotojo žodžiais pareigūnai nepatikėjo ir ėmėsi detalios automobilio apžiūros.

Šį kartą vyras cigaretes slėpė perdirbtame kuro bake, iš kurio muitininkai ištraukė apie 40 blokų kontrabanda gabentų cigarečių „Minsk“ ir „Premjer“ už beveik 3 tūkst. litų.

Lavoriškių kelio poste muitinės pareigūnams įtarimų sukėlė mūsų šalies piliečio J.C. vairuojamas automobilis Ford, kurį nuodugniai patikrinę pareigūnai aptiko net kelias kruopščiai užmaskuotas slėptuves. Pusantro šimto nelegaliai gabentų cigarečių pakelių buvo sukaišiotos po variklio kapotu bei galinio dangčio ertmėse, o taip pat po šonine bagažinės apdaila.

Kad cigaretės taptų „nematomomis“, jos buvo susuktos į juodą polietileninę plėvelę. Šių nelegaliai gabentų cigarečių vertė – per tūkstantis litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius