-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus ir Kauno nusikaltėlių akiratyje – BMW: išlupo vairus, surinko net rūbus

Sostinėje, buvusioje laikinoje sostinėje bei Kauno rajone vagys įsilaužė į kelias transporto priemones. Sutapimas – nukentėjo tos pačios populiarios vokiškos markės automobilių savininkai. Šįkart nusikaltėliams teko ne tik brangios šių mašinų detalės, bet ir salone ar bagažinėje saugotas turtas – elektrinis paspirtukas, netgi drabužiai. Tiesa, kriminalinių nemalonumų pirmadienis atnešė ir vienam japonišką „Lexus“ visureigį vairuojančiam vilniečiui.
Kaune pristatyta „Smart DNR“ technologija
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rugpjūčio 23 d. laikotarpiu nuo 22.00 val. iki 23.45 val. Kaune, V.Landsbergio-Žemkalnio g., išdaužus automobilio BMW stiklą, iš vidaus pavogtas elektrinis paspirtukas „Xiomi“ ir drabužiai. Padaryta turtinė žala siekia apie 1 350 eurų, antradienį skelbia Kauno apskrities policija.

Be to, laikotarpiu nuo rugpjūčio 22 d. 21.30 val. iki rugpjūčio 23 d. 10.15 val. Kauno r., Garliavoje, išdaužus kito BMW automobilio stiklą, pavogtas multifunkcinis vairas, multimedijos sistema ir salono apdaila.

Padaryta turtinė žala siekia 900 eurų.

Savo ruožtu Vilniaus VPK šiandieną skelbia, kad rugpjūčio 23 d. apie 7 val. 20 min. sostinės pakraštyje, Minsko pl., pastebėta, jog iš automobilio „BMW 320i“ (pagaminto 2014 m.), išdaužius durelių lango stiklą, pavogtas vairas, spidometras, multimedija, kitos detalės.

Nuostolis – 1 400 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso (BK) 178 str. 2 d. (dėl stambios vagystės)

Maža to, tą patį pirmadienį apie 14 val. Vilniuje, Žygio g. (Žirmūnų sen.), pastebėta, kad išpjautas ir pavogtas automobilio „Lexus RX400h“ katalizatorius.

Nuostolis – 1 000 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 178 str. 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius