Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus pareigūnai sulaikė „etatinį“ dviračių ir paspirtukų vagį

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė „etatinį“ dviračių ir paspirtukų vagį. Ne kartą už vagystes teistam įtariamajam šįkart skirta griežčiausia kardomoji priemonė.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Lietuvos policijos nuotr.

Balandžio 11 d. apie 16 val. 30 min. Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje, namuose, sulaikytas „sezoninis“ dviračių ir paspirtukų vagis (gim. 1980 m.).

Įtariamasis atpažintas iš vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotos medžiagos. Kaip paaiškėjo, įtariamasis anksčiau ne kartą teistas už vagystes (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str.), jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėn.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnai atkreipia dėmesį dėl tinkamos dviračių apsaugos pasirinkimo. Plačiai paplitusios troselinės dviračio rakinimos spynos labai lengvai ir greitai įveikiamos, todėl vertėtų pasirinkti arba patikimesnes dviračio apsaugos priemones, arba vienu metu naudoti keletą apsaugos priemonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius