Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Pilaitės pedofilo medžioklėje – du netaiklūs šūviai: abu įtariamieji paleisti

Reaguodama į sostinės Pilaitės bendruomenės nerimą dėl vyriškio, siūlančio mažiems vaikams šokolado ir kviečiančio eiti su juo „pažiūrėti šuniuko“, Vilniaus policija surengė rajone intensyvų budėjimą. Reido metu pareigūnai sulaikė du vyriškius. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad nė vienas iš sulaikytųjų nėra ieškomas įtariamasis pedofilas.
Narkotikų platintojų sulaikymas
Asociatyvi iliustracija: sulaikymas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip išvakarėse pranešė 15min, šiomis savaitėmis Pilaitės rajone vyksta sujudimas dėl iškrypėlio, esą, viliojančio mažamečius. Nukentėjusiųjų dar nėra, tačiau tėvai kupini nerimo, o policija tokio pobūdžio grėsmę vertina itin rimtai, tad Pilaitėje šiomis dienomis vyksta visuotinė įtariamojo pedofilo medžioklė: į paieškas įsitraukę tiek bendruomenės nariai, tiek policijos pareigūnai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris 15min ketvirtadienį informavo, kad išvakarėse patruliai Pilaitėje sulaikė du įtartinus vyrus. Vienas vyriškis neatitiko tikrojo įtariamojo požymių, tad po griežto pokalbio su pareigūnais sulaikytasis tiesiog buvo įspėtas elgtis padoriai ir paleistas.

Kitas sulaikytasis nuvežtas į nuovadą. Vis dėlto ir šio asmens niekas neatpažino kaip to, kuris viliodavo vaikus kalbomis apie saldumynus ir šunelius. Pastarasis sulaikytasis irgi buvo paleistas, tiesa, prieš tai jam surašytas nusižengimo protokolas už pasirodymą girtam viešoje vietoje.

Problemos tikrai nepamiršime.

Policijos atstovai 15min priminė, kad pareigūnams yra žinomi tiek įtariamojo požymiai, tiek laikas ir vieta Pilaitėje, kur jis galimai gana reguliariai pasirodydavo. Neatmetama, kad šiomis dienomis pedofilas tiesiog tūno pogrindyje, nes jį pasiekė vieša informacija apie vykstantį sujudimą.

„Tos problemos tikrai nepamiršime. Apie vykdomą paiešką žino ir kitų miesto rajono pareigūnai“, – užtikrino Vilniaus apskrities policijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius