-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus policija pašiurpusi dėl naujos Valentino dieną švenčiančių vaikų tradicijos

Pirmadienį sostinės policija apibendrino vasario 14 d. ant Tauro kalno vykusios Meilės šventės rezultatus. Už girto pasirodymą viešoje vietoje į komisariatą buvo pristatyti 7 asmenys, o dvi nepilnametes dėl apsinuodijimo alkoholiu greitoji išvežė į ligoninę.
Alkoholis
Asociatyvinė iliustracija / Shutterstock nuotr.

Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai šių metų vasario pradžioje gavo informaciją, kad Vilniuje, Profsąjungų rūmuose bus rengiamas „Grand Valentine“ vakarėlis.

Socialiniame interneto tinklalapyje „facebook“ jaunimas buvo raginamas aktyviai dalyvauti šventėje.

Į VIP zoną įsigijusiems bilietus asmenims žadėtas nemokamas alkoholis. Renginio pradžia – 2014 m. vasario 14 d., 21 val.

Reaguodami į pranešime pateiktą informaciją, vasario 14 d. apie 22.30 val. Prevencijos poskyrio pareigūnai kartu su kriminalinės policijos tyrėjais ir Valstybinės darbo inspekcijos atstovu patikrino V. Mykolaičio-Putino g. 5, Vilniuje, vykstantį renginį „Grand Valentine“. Nustatyta, kad patalpose vyko diskoteka Šv. Valentino dienos proga. Už įėjimą buvo renkamas mokestis – 20 Lt. Renginio apsaugą vykdė apsaugos bendrovė.

Tiek šokių salėje, tiek patalpos viduje prie šokių salės, buvo susirinkę daugiau kaip šimtas žmonių, kurie masiškai ir viešai vartojo alkoholinius gėrimus. Dauguma akivaizdžiai atrodė nepilnamečiai. Patalpos atrodė netvarkingai – visur metėsi plastmasinės stiklinės, tušti buteliai nuo alkoholio ir gaiviųjų gėrimų. Už girto pasirodymą viešoje vietoje arba dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešoje vietoje į Vilniaus trečiąjį policijos komisariatą buvo pristatyti 7 asmenys. Dvi nepilnametės dėl apsinuodijimo alkoholiu GMP brigados išvežė į ligoninę. 

Įforminus pažeidimus, renginio organizatoriai apie 1 val. renginį nutraukė, pasakojama Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Policijos pareigūnus nustebino tėvų pareigos jausmas ir požiūris į vaikų laisvalaikio leidimo priežiūrą. Prasidėjus patikrinimui, vakarėlis vyko tik nepilnas dvi valandas, o dvi nepilnametės jau buvo apsinuodijusios alkoholiu. Vakarėlis turėjo tęstis iki 5 val. ryto.

Daugiau apie šį policiją pašiurpinusį vakarėlį – skaitytojų portale Ikrauk.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius