-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus policijos prašo atsiliepti vairuotojus, mačiusius, kaip policijos automobilis susidūrė su „VW Passat“

Vilniaus policija ieško liudininkų galinčių palengvinti tyrimą avarijos, per kurią susidūrė vaikų gelbėti į gaisrą skubėjusių policijos patrulių automobilis ir kita mašina.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriuje atliekamas tyrimas administracinio teisės pažeidimo byloje dėl eismo įvykio 2011 m. kovo 7 d. apie 15.val.

Kaip jau skelbė 15min.lt, Vilniuje, Laisvės pr. ir T.Narbuto g. sankryžoje, susidūrė automobilis VW Passat, važiavęs T.Narbuto gatve Pilaitės prospekto link ir specialiomis spalvomis ir policijos ženklu  pažymėtas automobilis VW Jetta, važiavęs Laisvės prospektu Justiniškių g. link.

Įvykį mačiusius liudytojus – automobilių vairuotojus, važiavusius T.Narbuto gatve Laisvės prospekto link ir sustojusius praleisti Laisvės prospektu važiavusio policijos tarnybinio automobilio, policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Astą Abelytę, Giraitės g. 3, 417 kab., tel. (8 5) 2719453, mob. tel. +370 673 26244.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius