Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus taksistai ir kiti vairuotojai atsikvėps: vagis maniakas įkliuvo su įkalčiais

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams su įkalčiais sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, įtariamą vagyste. Jis policijai gerai žinomas, anksčiau teistas už analogiškas nusikalstamas veikas, o pastaruoju metu pasižymėjo išpuoliu prieš taksistus sostinės Naujojoje Vilnioje.
Apvogtas automobilis
Apvogtas taksisto automobilis / Nuotrauka iš „Facebook“

Su įkalčiais patruliams įkliuvo vagis.

Vasario 12 d. apie 4 val. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 3-io būrio vyriausieji patruliai skubėjo į iškvietimą Krivių g. ‒ namo gyventojas pastebėjo, kaip įtartinas asmuo bando įsilaužti į automobilį „Toyota Prius“.

Netrukus įvykio vietoje patruliai sulaikė vyrą (gimusį 1983 m.), pas jį rastas ir iš šio automobilio pavogtas planšetinis kompiuteris „Samsung“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Tyrimo metu Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato tyrėjai išsiaiškino, kad šis 35 metų vyras yra padaręs ir daugiau vagysčių iš automobilių sostinės Genių g., Pergalės g., Parko g., Vandens g., Krivių g.

Apie nusiaubtus taksistų automobilius Naujojoje Vilnioje rašė 15min.

Įtariamasis neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, niekur nedirba, anksčiau teistas už analogiškas nusikalstamas veikas 16 kartų. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė ‒ suėmimas trim mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius