Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje įkliuvo „rekordininkas“: protokolai už vairavimą be teisių jam rašomi kone kasdien

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnams reido Vilniuje metu įkliuvo gerai policijai žinomas, tačiau iš baudų nepasimokantis jaunas vyras, pirmadienį praneša LKPT.
Rugsėjo 4-osios naktinis Vilniaus policijos reidas
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Savaitgalį Ąžuolyno gatvėje pareigūnų dėmesį patraukė „Fiat Marea“ automobilis, jį sustabdžius ir patikrinus, pareigūnai nustebo – 28 metų vairuotojas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus buvo baustas net 56 kartus.

Pastarąjį mėnesį vyras į policijos akiratį patekdavo itin dažnai. Kelis kartus baustam už vairavimą neblaiviam, daug kartų viršijusiam leistiną greitį vyrui kone kasdien buvo surašomi protokolai už vairavimą neturint teisės vairuoti.

Savaitgalio reidų metu Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai patikrino apie 900 transporto priemonių ir nustatė 19 alkoholį vartojusių vairuotojų, 9 asmenis, kurie vairavo, neturėdami tam teisės.

Šalies keliuose šeštadienį ir sekmadienį policija nustatė 84 neblaivius vairuotojus, tarp kurių 16 asmenų vairavo neblaivūs, neturėdami teisės vairuoti, o 11 asmenų nepasimokė iš anksčiau paskirtų nuobaudų už vairavimą apsvaigus ir neturint teisės vairuoti, ir savaitgalį buvo sustabdyti pakartotinai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad specialios policinės eismo dalyvių kontrolės priemonės bus vykdomos ir ateityje, įvairiuose šalies kelių ruožuose, stabdant kaip pavienes transporto priemones, taip ir kelias vienu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius