Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje lengvai apsvaigęs „Mercedes“ vairuotojas ant tilto taranavo BMW ir VW

Pirmadienį apie vidurdienį sostinės centre, Geležinio Vilko gatvėje, susidūrė trys automobiliai. Pirminiais duomenimis, avariją ant tilto ties Lietuvos edukologijos universitetu sukėlęs „Mercedes-Benz“ vairuotojas buvo lengvai apsvaigęs.
Įvykio vietoje
Apgadintas „Mercedes-Benz“ įvykio vietoje / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities policijoje 15min sužinojo, kad apie šią avariją buvo pranešta 11.45 val.

Pareigūnai teigia, kad avariją sukėlė komercinės paskirties „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojas, kuriam po eismo įvykio alkoholio matuokliu nustatytas lengvas girtumas.

VIDEO: Avarijos ant tilto Vilniuje padariniai

Per eismo įvykį, pirminiais duomenimis, nesunkiai sužeistas jaunas vyras, vairavęs BMW automobilį.

Iki susidūrimo visos trys transporto priemonės Geležinio Vilko gatve judėjo ta pačia kryptimi – nuo vadinamojo Seimo tunelio žiedinės sankryžos prie pedagoginio link. Kitaip tariant, per tiltą važiavo iš kairiojo kranto į dešinįjį. Priekyje buvusio „Volkswagen Jetta“ automobilio vairuotojui pristabdžius, tada patį padarė ir BMW vairavęs vaikinas, o štai prie MB vairo sėdėjęs solidaus amžiaus vyriškis to paties padaryti nespėjo. Į galą taranuotas BMW priekiu dar atsirėmė į VW galinę dalį.

Į įvykio vietą iškviesta greitoji, medikai išvežė iš abiejų pusių apdaužyto BMW vairuotoją išsamesniam sveikatos tyrimui į ligoninę. Tuo metu įtariamąjį avarijos kaltininką išsivežė policija, jo apsvaigimas turėtų būti patikslintas (arba paneigtas) kraujo tyrimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius