Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Vogtą siurblį tą pačią dieną „dykai įsigijo“ Kauno turguje: pakako parodyti policijos pažymėjimą

Pareigūnai tą pačią dieną turguje surado galimai pavogtą siurblį, skelbia Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) atstovai.
Dulkių siurblys
Asociatyvi iliustracija

Kauno VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai turguje pastebėjo „prekeivį“, kuris pardavinėjo galimai pavogtą siurblį.

Pareigūnams patikrinus prekę, paaiškėjo, kad tikrasis siurblio savininkas – juridinis asmuo. Dar tą pačią dieną prekė buvo grąžinta atgal į lentyną.

Kaunietis policijos pareigūnams yra žinomas dėl panašių nusikalstamų veikų.

Sausio 27 d. apie 10.00 val. Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai Kaune, M. K. Čiurlionio g., esančiame turguje pastebėjo „prekeivį“ (g. 1982 m.), kuris galimai pardavinėjo pavogtą daiktą. Pareigūnams patikrinus vyriškio siūlomą prekę, paaiškėjo, kad kuro siurblys yra su magnetiniais apsaugos davikliais ir apgadinta etikete, ant kurios matomas įmonės pavadinimas bei prekės brūkšninis kodas.

Pareigūnai susisiekė su įmonės atstovais, kurie patikrino ir patvirtino, kad būtent šios prekės ir trūksta. Padaryta turtinė žala siekė apie 170 eurų. Peržiūrėjus įmonės vaizdo stebėjimo kameras, pastebėta, jog minėtas „prekeivis“ tos pačios dienos rytą apie 08.20 val. lankėsi Kaune, Jonavos g., esančioje parduotuvėje. Kaunietis policijos pareigūnams yra žinomas už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už tai gresia viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius