Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyro nužudymu įtartai lietuvei Danijos policija panaikino kaltinimus

Danijos policija panaikino kaltinimus lietuvei, kuri buvo įtarta savo namuose nužudžiusi sutuoktinį. Policija pripažįsta, kad vyriškio mirtis buvo nelaimingas atsitikimas.
Danijos policija
Danijos policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

15min.lt jau skelbė, kad prieš pusantros savaitės Danijos policija sulaikė, o teismas vėliau leido suimti 34 metų lietuvę, kuri buvo įtarta vyro nužudymu. Tąkart Danijos žiniasklaida atkreipė dėmesį į tai, kad įprastas suėmimo terminas nužudymo bylose Danijoje būna keturios savaitės. Lietuvė buvo suimta savaitei.

„Tai rodo, kad kol kas nėra visiškai aišku, kas įvyko šeimos namuose Kopenhagos priemiestyje Hvidore (apie 10 km į pietvakarius nuo sostinės centro)“, – tąkart skelbė Danijos žiniasklaida.

Iškvietimą į šeimos namus policija gavo rugsėjo 9 d. šiek tiek prieš 20 val. vietos laiku. Pareigūnams buvo pranešta, kad čia yra peiliu sužalotas vyras.

37 metų vyriškis su policijos palyda greitosios pagalbos automobiliu buvo skubiai išvežtas į Kopenhagos centrinę miesto ligoninę. Tačiau medikams vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Mirusio vyro žmona buvo sulaikyta ir apkaltinta nužudymu. Tačiau ekstrabladet.dk dar tą pačią dieną pranešė, kad keliamas į greitosios pagalbos automobilį vyriškis esą spėjo pasakyti, jog jo sužalojimas – nelaimingas atsitikimas. Policija tąkart šios versijos nepatvirtino.

Sulaikyta mirusiojo žmona visą laiką neigė nužudžiusi sutuoktinį.

Praėjusią savaitę moteris buvo paleista iš kalėjimo. Kaip skelbia Danijos portalas ekstrabladet.dk, policija lietuvei panaikino kaltinimus nužudymu ir pranešė, kad vyriškio mirtis – nelaimingas atsitikimas. Tą patį visą laiką tvirtino ir sutuoktinio netekusi moteris bei judviejų vienuolikmetis sūnus.

Danijos policija teigia neturinti pagrindo netikėti šia versija. Pasak policijos, ją patvirtina daugybė surinktų duomenų, pareigūnai taip pat surengė ir įvykio rekonstrukciją šeimos virtuvėje.

Pora susituokė prieš šešerius metus, tačiau iš viso kartu praleido 15 bendro gyvenimo metų.

15min.lt duomenimis, be vyro likusi moteris Danijoje dirbo pastaruosius 3 metus, į Daniją pora su sūnumi atvyko iš Ukmergės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius