-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Zarasuose operatyviai išaiškintas plėšimas, kai kaukėtų nusikaltėlių mušta ir surišta moteris buvo rasta tik po dviejų parų

Suimti du vyrai, įtariami apiplėšę zarasiškę. Viena gyvenanti 66 metų moteris vasario 14 d. namuose buvo sumušta ir palikta surišta, ją rado ir išlaisvino tik vasario 16 d.
Virvė
Virvė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Vasario 16 d. apie 16.10 val. Zarasuose, savo namuose, buvo rasta surišta ir sumušta viena gyvenanti 66 metų V.Č.

Tyrimo metu buvo nustatyta, jog vasario 14 d. vakare, du kaukėti vyriškiai įsibrovė į gyvenamąjį namą, sumušę ir surišę nukentėjusiąją reikalavo atiduoti pinigus ir auksinius papuošalus. Radę banko korteles plėšikai pasišalino, palikdami nukentėjusiąją surištą. Moteris savo namuose buvo rasta tik po beveik dviejų parų. Žala tikslinama.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė ir sulaikė du asmenis, įvykdžiusius plėšimą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. (asmenys, padarę šį nusikaltimą, baudžiami laisvės atėmimu iki septynerių metų).

Vasario 19 d. įtariamiesiems Zarasų rajono gyventojui V.D. ir Rokiškio rajono gyventojui J.T. paskirtos kardomosios priemonės – suėmimai. Tyrimas tęsiamas, rašoma Utenos apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius