-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspėja dėl stipraus snygio – snigs iki ryto

Sinoptikų prognozės rodo, kad antradienį apie 16 val. Vilniuje prasideda snygis, o savo piką jis pasieks apie 20 val. Numatoma, kad snigs iki pat trečiadienio ryto, praneša sostinės kelius prižiūrinti bendrovė „Grinda“.
 Vilniuje įsismarkauja pūga
Vilniuje įsismarkauja pūga / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.

„Šiandieną atlikti prevenciniai barstymai padeda „sugaudyti“ pirmąsias snaiges ir kelias valandas padeda išvengti suspausto sniego ar ledo sluoksnio susidarymo – o tai labai svarbu rytinių ar vakarinių eismo srautų metu“, – nurodo „Grinda“.

Pranešime pabrėžiama, kad prasidėjus snygiui, sniegas bus valomas verstuvais.

„Darbus, panašu, tęsime visą parą ar net ilgiau – tiek, kiek reikės“, – aiškina bendrovė.

Orai.lt rašė, kad trečiadienio naktį ciklono centras slinks per šiaurinę Lietuvos dalį, todėl naktis bus apniukusi, visoje šalyje numatomi krituliai. Krituliai bus labai įvairūs: šiaurinėje šalies pusėje vyraus sniegas ir šlapdriba, pietinėje – šlapdriba ir lietus. Kai kur tikėtina lijundra, vietomis bus slidu.

Vėjas iš pradžių papūs iš pietryčių, vėliau suksis iš pietvakarių, vakarų ir sustiprės iki 7-12 m/s, vietomis gūsiai sieks 15-18 m/s.

Temperatūra nakties pradžioje bus nuo 3 laipsnių šalčio šiauriniuose rajonuose iki 2 šilumos šalies pietuose, šiaurės rytiniuose rajonuose kai kur gali atšalti iki 4-5 laipsnių šalčio, po vidurnakčio temperatūra visoje šalyje keliais laipsniai pakils.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius