Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 08

Orai.lt: Atlanto ciklonas prie Lietuvos artina šiltesnių orų bangą

Šiandien tarp debesų turėtų pasirodyti pragiedrulių. Kritulių bus nedaug. Rytų Lietuvoje vietomis truputį pasnigs, o vakariniuose rajonuose kai kur iškris nedidelė šlapdriba, ar net truputį pakrapnos lietus.
Sniego kasimas
Sniego kasimas / 123RF.com nuotr.

Žemaitijoje vietomis galima silpna lijundra. Kai kur išliks plikledis. Pūs nemalonus ir žvarbus pietryčių vėjas. Vietomis vėjo gūsiai sieks 15-18 m/s. Pučiant pakankamai gūsingam vėjui, kai kuriose šalies vietovėse truputį papustys. Šalčiui traukiantis, temperatūra lėtai kils.

Antroje dienos pusėje daug kur dar liks 0-5 laipsniai šalčio, o štai kai kuriuose Vakarų Lietuvos rajonuose jau bus ir 1-3 laipsniai šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Pirmadienį iš vakarų atkeliaus šiltesni, tačiau drėgnesni orai. Daugelyje rajonų iškris įvairūs krituliai: sniegas, šlapdriba o kai kur ir lietus. Naktį ir rytą vietomis susidarys lijundra ir bus slidu. Pietryčių vėjas aprims iki 8-13 m/s. Naktį temperatūra spės apžemėti iki 2-7 laipsnių šalčio, vakariniuose rajonuose vietomis bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos. Dieną yra tikimybė, kad sulauksime 0-4 laipsnių šilumos.

Antradienį bus dar truputį šilčiau, tačiau mišrių kritulių neišvengsime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius